Bezbolnim frekvencijskim scanom i terapijom do zdravlja - čudo moderne medicine i u Varaždinu

sken

Na rubu ste živaca? Izluđuju vas vaši tinejđeri, morate se skrbiti o bolesnim i starim roditeljima, a problemi na poslu nikad veći i samo se gomilaju, bojite se za svoje zdravlje ili se već osjećate bolesno? Treba vam uravnoteženje, a to isto treba vašem srednjoškolcu ili studentu ili nekom drugom članu obitelji… Jeste li znali da ne morate paničariti, ne morate odmah psihijatru ili psihologu jer rješenje je možda u bezbolnoj frekvencijskoj terapiji koju u Varaždinu nude S&S Health i dr. Damir Štajcar, ugledni liječnik i specijalist urologije, koji se zainteresirao za drugačiji pristup medicine u smislu prevencije i detekcije pravih uzroka bolesti uz frekvencijsku terapiju koja pomaže duljem održavanju zdravlja i otkriva što nam je u stvari odnosno kako naše navike i ponašanje utječu na naše zdravlje, te kako bezbolno spriječiti posljedice.

U suvremenom načinu života svi težimo ka očuvanju zdravlja, mada nismo uvijek sigurni kojim smjerom bi trebali krenuti. Proučavamo preporuke medija, inernetskih stranica i sl.  Često težimo nekakvom “instant” riješenju koji ne iziskuje previše odricanja. Kako znamo da je baš to idealno za nas osobno?

Ono što nam nedostaje je individualni pristup očuvanju zdravlja. Svi se mi krećemo unutar električnih, magnetskih i elektromagnetskih polja koja odašilju svoje frekvencije. I mi sami, dio smo tih titraja, objašnjava dr. Štajcar. Naš organizam trebao bi biti u potpunom frekvencijskom balansu da bi održali svoje zdravlje i oduprijeti se pojavi bolesti. Upravo zato osmislili smo koncept koji individualnim pristupom i terapijom odskače od dosadašnjih standarda.Tražimo uzroke vaših problema, upozoravamo na buduće probleme koji bi mogli nastati, te predlažemo i odrađujemo terapije. Kao liječnik bio sam na početku vrlo sumnjičav oko svega što nije direktno povezano sa službenom medicinom. Ali duljim proučavanjem i preispitivanjem nalaza frekvencijskih skenova s klasičnom medicinskom dijagnostikom, došao sam do zaključka da se kombinacijom tih metoda dolazi do puno više rezultata koji su bitni za kasnije liječenje čovjeka. Isto tako je i u korištenju frekvencijskih terapija. Jedna metoda nadopunjava drugu i samo kombinacije istih u većoj ili manjoj mjeri, mogu dovesti do zadovoljavajućih rezultata za samog čovjeka.

Zamislite to kao savršeno uigrani orkestar koji svira klasičnu glazbu.Ako je sve posloženo kako treba, muzika koju produciraju je čarolija koja nas ispunjava i usrećuje. Ako pak nije, nastaje kaos i takva muzika nas čini nervoznim i ljutim. Isto tako je i s našim organizmom. Zamislite ga kao savršeni orkestar. Na žalost tijekom života dolazi polako do naštimavanja instrumenata i naš “orkestar” počinje zvučati loše. Što to zapravo znači za nas ?

Frekvencijski smo izbačeni iz savršenog balansa

Frekvencijski smo izbačeni iz savršenog balansa, te organizam troši energiju ne bi li ponovno posložio svoj “orkestar”. To trošenje energije polako iscrpljuje organizam i dovodi do pogrešaka kontrolnih mehanizama u nama, što nakon toga dovodi do pojave simptoma bolesti.Prvenstveno je tu pogođen imunološki sustav koji nas mora štititi od raznih agenasa s kojima smo konstantno u kontaktu i koji nakon duljeg vremenskog izlaganja dovode do pojave bolesti. Bežične telefonske mreže, zračenja mobitela i kompjutora, umjetne boje, arome, kozmička zračenja, vodeni tokovi, neprikladna prehrana, psihoemocionalni stres, međuljudski odnosi, ostatni produkti virusa, bakterija, gljivica, parazita … i još mnogo, mnogo toga konstantno izbacuje naš organizam iz balansa, te troši enormnu količinu naše energije koja nam je prijeko potrebna za besprijekorno funkcioniranje imuniteta. Jeste li se pitali kako to da je sve više ljudi alergično, kako to da ima sve više autoimunih bolesti, kroničnih bolesti, psihičkih poremećaja, pojave karcinoma u sve mlađim dobnim skupinama?

Pogreške imunološkog sustava

To su sve pogreške imunološkog sustava koji je energetski toliko potrošen da radi greške. Greška jednako bolest.Bolest nastaje u početku kao promjena frekvencije na razini stanica, pa nakon toga i organa, organskih sustava.Samo rano otkrivanje takvih frekvencijski disbalansa može spriječiti ili usporiti pojavu bolesti u kasnijoj fazi života. Ne dozvolite si da samo čekate pojavu bolesti ako je možete frekvencijski spriječiti ili smanjiti intenzitet u velikom broju slučajeva. Vrlo je važno otkriti uzrok disbalansa raznih bolesti, da bi se moglo djelovati na uzrok, a ne samo na simptom koji nam stvara probleme.Kad nastane bolest, stvari u životu nam se često kompliciraju, pogotovo ako se radi o teškim kroničnim bolestima.

Često ili gotovo uvijek involvirani u bolest su i članovi obitelji. Djelovati preventivno, očistiti organizam od toksina i mikroorganizma, psihoemocionalno se posložiti, smanjiti razinu stresa, odabrati idealnu prehranu, posvetiti pola sata samo sebi, postaviti se u centar života i okoline, nužno je da bi se organizam vratio u stanje balansa koji nas štiti od pojave bolesti. Sve to teško možemo sami, ali nakon skeniranja organizma, uočavanja frekvencijskih disbalansa i potencijalnih problema, terapijama na frekvencijskoj bazi možemo pomoći organizmu da se vrati u svoju savršenu harmoniju dok još bolest nije nastupila. Bitno je da osjetite da ponovno dišete punim plućima, jer to je ključ da budete i ostanete zdravi.

Kako djeluje

Provode se frekvencijska mjerenja na molekularnoj razini i razini nanotehnologije na temelju spoznaja kvantne fizike, mjere se aktualna stanja frekvencija pojedinih stanica, tkiva, organa i organskih sustava, odnos jednog sustava prema drugim organima, kao i njihovo međusobno djelovanje. Mjerenja nam s visokom frekvencijskom preciznošću, ukazuju na sva opterećenja (toksini, mikroorganizmi, zračenja i dr.) i blokade koje postoje u različitim dijelovima tijela, organima i organskim sustavima, te nam u konačnici daju konkretne upute i smjernice koje bolesti su u nastajanju ili su možda već prisutne.

Vrijednosti koje dobijemo skeniranjem tijela i mnogobrojna međudjelovanja na različitim razinama uzroka simptoma, znače da se ne smijemo osloniti samo na jednu mjernu vrijednost nekog organa ili nekog sistema u tijelu, nego da moramo uzeti u obzir sve podatke iz anamneze i sve druge parametre (kao i laboratorijske pretrage, ultrazvuk, CT ili MR itd.) pri vrednovanju dobivenih vrijednosti, prije nego se donese zaključak o dobivenim rezultatima. Često nam upravo kombinacija određenih vrijednosti daje dragocjene i pravovremene smjernice gdje su stvarni uzroci neke postojeće bolesti ili one koja je tek u nastajanju, ističe dr. Štajcar.

Ako se nalazite u bar jednoj od navedenih tvrdnji, svakako obavite S&S Health frekvencijsku dijagnostiku

U stalnom ste stresu, depresivni ste i kronično ste umorni

Želite saznati što je uzrok vaših bolesti

Želite se riješiti ili umanjiti vaše tegobe

Imate probleme s probavnim sustavom (gastritis, zatvor, proljevi …)

Imate probleme sa srcem i tlakom

Smeta vas alergija

Imate probleme s dišnim sustavom (nos, sinusi, ždrijelo, pluća)

Slab vam je imunitet

Muče vas hormonalni problemi

Muče vas problemi s mokrenjem (prostata, mjehur, bubrezi)

Osjećate da vam fali pozitivne energije

Imate poteškoće sa spavanjem

Osjećate kronični umor

Ne sjećate se kada ste nešto učinili samo za sebe

Ne znate kad ste zadnji puta udahnuli punim plućima

Imate stvari koje stalno vrtite u glavi i ne možete ih se riješiti

Želite saznati kolike su vam energetske rezerve i ukupna snaga organizma

Želite otkriti koje su vam „slabe točke“ u organizmu

Želite saznati kojim bolestima ste skloniji i kako ih spriječiti

Želite pojačati mušku energiju ili istaknuti ženstvenost

Bole vas leđa, kosti, zglobovi

Imate bolove u mišićima te se osjećate ukočeno

Imate problema s kolesterolom, mastima, šećerom, mokraćnom kiselinom

Trebate oporaviti tijelo i um nakon bolesti i operacija

Trebate ponovno uspostaviti vjeru u samog sebe

Želite saznati koliko je tijelo opterećeno kiselošću, štetnim zračenjima , toksinima, pesticidima, teškim metalima

Želite otkriti uzrok svojih tegoba

Želite vidjeti koliko ste opterećeni ostatnim količinama bakterija, virusa, parazita, gljivica i mikroorganizmima općenito

Želite da vas se gleda cjelokupno kao osobu, a ne kao skup organa

Želite frekvencijski izbalansirati svoj organizam u cijelost

Želite isprobati terapije na bazi individualnih frekvencija

 

Kontaktirajte nas putem fb messengera i dobivate 5 posto popusta na sve cijene.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.