Istraživanje o Biljnom koncentratu bogatom jodom, Jadranke Vrhovec, na prestižnoj konferenciji za zananost i tehnologiju u Pragu

LJETNI HIT

Proizvodi Jadranke Vrhovec nižu uspjehe – Istraživanje o Biljnom koncentratu predstavljeno na prestižnoj konferenciji za zananost i tehnologiju u Pragu. Križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec nastavlja nizati uspjehe. Naime, uz činjenicu da je početkom ljeta na tržište plasirala dva nova proizvoda brenda Jadrankina otopina – Selen i Jodirani megnezijev klorid za djecu, njezin je proizvod Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankina otopina dobio i veliko  međunarodno priznanje. Naime, znanstveni rad  o Biljnom koncentratu bogatom jodom – Jadrankina otopina “Učinkovitost pripravka iz linije brenda Jadrankina otopina –  Biljni koncentrat bogat jodom u liječenju bolesti štitnjače” predstavljen je na prestižnoj europskoj i međunarodnoj konferenciji za znanost i tehnologiju  - International Science and Tecnology Conference - ISTEC, koja je održana u  Pragu, od 3. do 5. srpnja u organizaciji Sakarya sveučilišta.  (na slici)  doc.dr.sc. Bujišić

Istraživanje je u cijelosti predstavila doc.dr.sc.Gordana Bujišić, stručna suradnica tvrtke JadroMel Križevci, koja ga je i provela, a rad doc.dr.sc. Bujišić recenziran je od strane Znanstvenog odbora Konferencije čiji članovi su profesori Sakarya sveučilišta i Ohio State sveučilišta. Rad će u cijelosti biti objavljen u zborniku radova početkom rujna.„Izlaganje i rezultati istraživanja o Biljnom koncentratu bogatom jodom - Jadrankinoj otopini  izazvalo je veliki interes auditorija, kako istraživanja teko i sam proizvod iz linije proizvoda Jadrankina otopina. 

U radu Konferencije sudjelovalo je 200 sudionika iz 39 zemalja; sudionici su bili gotovo iz cijelog svijeta – od SAD-a, Dalekog i Bliskog  istoka i brojnih država Europe“, kazala je doc.dr.sc. Bujišić, po povratku iz Praga.

S početkom ljeta, Jadranka Vrhovec na tržište je plasirala dva nova proizvoda – Selen u kapsulama, i jedinstven proizvod namijenjen djeci – Jodirani magnezijev klorid za djecu u spreju, s dodatkom eteričkog ulja naranče. Oba su proizvoda već dostupna u biljnim ljekarnama širom zemlje, a Jadranka Vrhovec se priprema javnosti predstaviti i svoj prvi proizvod za mršavljenje.„Tvrka Jadromel je trenutačno prisutna na domaćem tržištu sa šest vrhunskih proizvoda brenda Jadrankina otopina. Nakon kapsuliranog selena koji je izazvao pravu pomamu kod kupaca, s novim Jodiranim magnezijevim kloridom za djecu nastavljamo osvajati hrvatsko ali i regionalno tržište.  Novost je i naš novi, vrhunski proizvod za mršavljenje koji će uskoro biti predstavljen javnosti“, naglašava Križevčanka Jadranka Vrhovec, koja ovoga ljeta neće imati puno vremena za odmor, zbog pojačane proizvodnje i plasmana novog proizvoda za mršavljenje. Jaranka nam otkriva i koji je proizvod ovoljetni hit među ženama.

Na slici: Jadranka Vrhovec

„Svakako bih naglasila i da je među svim našim proizvodima u ovim ljetnim mjesecima najtraženiji proizvod Magnezijev klorid u spreju, koji je pravi čuvar zdravlja svake žene pri visokim temperaturama,  pojačanom znojenju, prilikom fizičke aktivnosti, plivanja, i drugih ljetnih rekrativnih aktivnosti. Ovaj je proizvod zaista čudo – podiže energiju, suzbija grčeve i bolove u mišićima, relaksira prije spavanja  i zaista je jednostavan za korištenje, te pri tom stane u svaku žensku torbicu, ugodnog  je mirisa i žene svih generacija ga koriste i prepoznaju“,  zaključuje Vrhovec.Sve informacije o proizvodima brenda Jadrankina otopina potražite na:

www.jadrankinaotopina.com

HIA PROMO

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.