Ne propustite uzbudljive Dane vjenčanja u restoranu „Fontana“ Crnković, 9. i 10. studenoga

dani vjenčanja

Ovogodišnji 15. Dani vjenčanja u Restoranu „Fontana“ Crnković u Varaždinu, održat će se 9. i 10. studenoga od 10 do 19 sati. Ulaz će biti besplatan, a budućim mladencima na izbor će biti čitav niz noviteta, počevši od novih okusa torti, kolača, do još inovativnijih ukrasa za sale i stolove, vjenčanica i vjenčanih odijela za mladence i novih uzbudljivih sadržaja koji će njihov najsvečaniji dan u životu učiniti danom za  pamćenje. Na fotografijama su prošlogodišnje kreacije. 

Kolači, torte, vjenčanice i odijela, glazba i oldtimeri

Uz ovogodišnje Dane vjenčanja organizator mladencima nudi i niz degustacija novih svadbenih jela, kolača i torti, te slatki stol s čokoladnom fontanom. Oko 20 stolova biti će prigodno ukrašeno cvjetnim aranžmanima najboljih cvjećarnica, a predstavit će se i saloni vjenčanica s najnovijim modelima vjenčanica za mlade i saloni s elegantnim i svečanim muškim odjelima za mladence.

 Moderne frizure i šminkanje za mladenke i gošće na vjenčanju prikazat će modeli s najmaštovitijim kreacijama frizerskih i kozmetičkih salona koji će se također predstaviti na Danima vjenčanja.

Bogat izbor nakita s naglaskom na vjenčano prstenje prezentirat će zlatari, a bit će tu i fotografi i snimatelji, rasvjeta, limuzine i oldtimeri, te šarolika ponuda pozivnica, zahvalnica, balona te bendovi za vjenčanja i  program više  plesnih  studija.

Rezervacija termina u restoranu „Fontana“ za vjenčanja i druge svečanosti

Restoran „Fontana“ specijalizirani je restoran za održavanje svadbenih svečanosti ali i svečanosti za sve ostale prigode. U tri sale, koje se mogu urediti prema željama i odabiru mladenaca mogu se održati svadbe ili druge svečanosti za 80 do 450 osoba. Mladenci i drugi gosti mogu birati između okruglih ili četvrtastih stolova te desetak boja stolnjaka, nadstolnjaka, salveta i ostalih ukrasa, a taj se izbor posebno ne naplaćuje.

Ogroman izbor slastica i meni-a u restoranu, ali i catering

Kad je riječ o svadbenom meni-u restoran „Fontana“ je i tu vrlo kreativan te nudi više od 80 vrhunski pripremljenih jela za svadbe pa mladenci po želji i mogućnostima sami kreiraju svoj svadbeni meni.  Moguće su i narudžbe cateringa s raznim toplo-hladnim delicijama.

Poseban  ponos je  Slastičarnica restorana „Fontana“ Crnković koja priprema više od 90 vrsta pravih domaćih kolača i torti bez ikakvih umjetnih dodataka uz mogućnost narudžbi za sve prigode i dostavu u druge ugostiteljske objekte uz svu potrebnu dokumentaciju.

Rezervacija termina za svadbe i božićno novogodišnje domjenke

Tijekom Dana vjenčanja restoran „Fontana“ nudi posebne popuste za rezervaciju termina za svadbene svečanosti. S obzirom na više sala, slobodnih termina za 2020. još ima na raspolaganju, a primaju se i rezervacije za svadbe za 2021. godinu. Restoran „Fontana“ organizira i završne svečanosti za kraj godine uz bogatu ponudu meni-a i dobru zabavu do jutarnjih sati. 

Radno vrijeme voditeljice restorana Josipe Crnković:
Ponedjeljak, srijeda i četvrtak: 08-15 sati
Utorak i petak: 12-19 sati.
Vrijeme sastanka možete dogovoriti na broj 091/1351-081.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.