Najluđa noć na Strossmayerovom trgu u Zagrebu uz Tribute to Dino Dvornik i Svemirka

Najluđa noć na Strossmayerovom trgu u Zagrebu uz Tribute to Dino Dvornik i Svemirka

Preostalo je još nekoliko dana do zatvaranja Fuliranja i gourminglanja. Zabava na Strossmayerovom trgu utihnut će 1. siječnja 2020. no do tada glazbeni program, uz gastro delicije i tekuće okuse u 33 kućice.
Ugostitelji pripremaju rapsodiju tekućih okusa. Kokteli, hladna i kuhana vina, nježne i ljute rakije (Rakijarnica, Vodnjanka, B.A.B Piantina, Black Pepper i Fermaj Tovara) koje griju dušu i tijelo, vruće čokolade (Le Kolač), čajevi s dodacima (Biomania i Market by T&T) te bezalkoholni kokteli (Molecular bar). Dimne koktele, hit ovogodišnjeg Fuliranja na Strossu nudi Molecular bar a može se piti i topli punč, London Hot Gin ili aromatični opojni Irish Smuggler s cijeđenom narančom, sokom jabuke, limetom, đumbirom, cimetom i viskijem.
Svoj topli napitak mogu posjetitelji i sami dekorirati odabranim začinima kod kućice Most Unusual Bazzar by Botanica. Nudi se i Grinch koji dovodi u veselo prednovogodišnje raspoloženje ali i topli Hendricks od malo toplog vina, čaja, začina, bobičastog voća i naravno gina. SOI se ponosi svojim koktelima u limenci, a Gingle Bells s posebnim kuhanim ginom obogaćenim čudesnim začinima. Oni koji vole nešto kratko, a možda i slatko eksploziju okusa doživjet će na Pastel by TasteAtlas uz njihov Bombardino, mali alkoholni shooter od jaja sa šlagom, hit talijanskih skijalištima. Na Rakijarnici (središnji šank) može se kušati posebna božićna rakija od jabuke i cimeta, badema, masline, smokve ili sa okusom oraha, borovnice, višnje ili klasik svih klasika, viljamovka.
Bogata je ponuda i drugih novogodišnjih jestivih i pitkih darova: Fermaj Tovara pripremio je istarski Panetone, The Garden Bar&Kitchen nudi pivski paket, a Biomania ručno rađene praline, domaći organski med i organske rakije i likere Mashtel.
Zadnjeg dana Fuliranja, 31.12. u utorak, zagrijavanje počinje od podneva uz Iliju Rudmana i glazbu 70-ih i 80-ih te Pepija Jogardea, DJ’irat će sve do 23 sata, kad stiže Tribute to Dino Dvornik uz koje će se uploviti u Novu 2020 a nakon ponoći Svemirko će zabavljati posjetitelje svojim emo macho pop ritmovima od 00.30 a nakon njih DJ pult preuzima Pepi do music finisha.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.