Dobitnica čak šest Porina Mia Dimšić nastupa u porečkom vrtu Ville Polesini

Dobitnica čak šest Porina Mia Dimšić nastupa u porečkom vrtu Ville Polesini

U Poreču nema kraja ljetnim koncertima, romantičnoj atmosferi i uživanju na otvorenom jer Poreč Open Air Festival svakim danom donosi uzbudljive programe za posjetitelje svih uzrasta.

U utorak, 6. kolovoza u romantičnom eksterijeru vrta Ville Polesini nastupit će Mia Dimšić, nagrađivana mlada glazbenica koja se može pohvaliti s čak šest osvojenih nagrada Porin. Mia je u glazbenoj industriji od 2015. godine, no već je postala iznimno cijenjena od strane struke i publike te zaslužila priznanje i divljenje cijele regije. Publiku će očarati hitovima kao što su Život nije siv s istoimenog albuma te Bezimeni, Kiša, Ovaj grad, Do posljednjeg retka, ali i obradama poznatih stranih hitova. Koncert se održava u sklopu programa Beats & Bites, pa će uz izvrsnu svirku gosti moći uživati i u gastro ponudi baš kao na pitoresknom pikniku.

Koncertu Mie Dimšić prethodi tjedan pun uzbudljivih događanja. Večeras se na Otoku Sveti Nikola održava Bal princeza, program za klince i klinceze inspiriran Alisom u zemlji čudesa. Djeca će upoznati likove iz crtića i sudjelovati u različitim radionicama, školama plesa i mačevanja, dress-up i facepainting kutku.

Petkom će i Gradska vijećnica 'zaplesati' u vizualnom spektaklu boja i svjetla i to zahvaljujući 3D Video Mappingu kojeg je najbolje pratiti s Rive, dok u kinu na otvorenom u okviru programa Open Air Cinema posjetitelji mogu uživati svakog dana na livadi pored šetališta Lungomare ili u vrtu Ville Polesini. Na lokaciji pokraj šetališta večeras je na rasporedu krimi komedija Noć igre, a u subotu popularni animirani film Stopalići. Mališani će u petak u vrtu Ville Polesini moći uživati u pustolovinama Vrapčića Richarda, a u nedjelju se prikazuje planetarno popularni i Oscarom nagrađeni Bohemian Rhapsody. Sve projekcije počinju u 21 sat.

U nedjelju posjetitelje očekuje Istra Inspirit, kazališni program koji goste uvodi u bajkovitu priču o sirenama, patuljcima, gusarima i divovima. Predstave su bazirane na pravim istarskim legendama, što ih čini jedinstvenima i autentičnima. Ulaz je besplatan, no broj mjesta ograničen, pa se preporučuje ranija prijava na webu Festivala.

Veseli ljetni ponedjeljak ne bi bio potpun bez, sada već tradicionalnog, Circus in the City programa i veselih klaunova i talentiranih akrobata i žonglera koji će publiku na Rivi od 21 do 22 sata zabaviti i nasmijati do suza.

Poreč Open Air Festival tijekom cijelog ljeta nudi besplatna događanja za Porečane i njihove goste. Neovisno o uzrastu i interesima, svaki posjetitelj pronaći će nešto što ga zanima, od vrhunskih filmova i dobre glazbe pa sve do kazališta i ukusnih zalogajčića.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.