Istraživač koji će vas motivirati da svladate vlastita ograničenja

Istraživač koji će vas motivirati da svladate vlastita ograničenja

Michał Woroch je istraživač u invalidskim kolicima koji je puno puta dokazao kako ograničenja ne postoje. Svojim primjerom potaknuo je i ohrabrio ljude iz 11 zemalja da budu dovoljno hrabri te se upuste u borbu s preprekama. Život nam neprestano postavlja nove izazove. Bilo da se radi o ostvarivanju snova ili oporavku nakon loših vremena i pronalasku mira. Nikad ne treba odustati jer nas svaki korak, ma koliko težak bio, približava cilju. Najvažnije stvari nikad ne dolaze lako. Svatko od nas ima svoju priču o savladavanju prepreka u svojoj svakodnevici. A to podijeliti s drugima nije lak zadatak. Zbog toga je Huawei s Michałom Worochom u kampanji naziva „Snaga je u tebi“ ohrabrio ljude da ispričaju svoje priče.

 Osvajanje svijeta u invalidskim kolicima

Michał se s Bartoszem Mrozekom sprema krenuti na Anapurnu – planinu na Himalaji. Njihova ekspedicija pod nazivom „WHEELCHAIRTRIP Himalayas Challenge 2020“ duga je 230 kilometara, a dvojica istraživača planiraju je proći u posebno dizajniranim invalidskim kolicima. Najveći izazov tijekom putovanja bit će im uspon na vrh Thorung La na 5416 metara nadmorske visine. Poučeni njihovim primjerom, sudionici su uzvratili dijeljenjem brojnih dirljivih priča – od bijega od rata i pronalaska mira do oporavka od bolesti i pronalaska posla iz snova.

 Hvala vam na dijeljenju

 Michał zahvaljuje svima koji su bili dovoljno hrabri da podijele svoju priču i upuste se u koštac s preprekama. Ističe kako je činjenica da će ostatak života provesti u invalidskim kolicima za njega bila poražavajuća. Ali, zahvaljujući savjetima svojih prijatelja nastavio je dalje. Počeo je opet putovati – od malih putovanja do velikih i prestižnih projekata. I premda je bol bila njegova svakodnevna suputnica, osjećaj da je sve moguće bio je snažniji.

 2020. je vaša godina

Michał Woroch je više nego siguran da će ove godine ispuniti svoju misiju i zaokružiti krug na Anapurni u 30 dana. On najbolje zna da svi mogu savladati svoja ograničenja i krenuti naprijed. Nova godina stvara nove mogućnosti, a svi dobivaju šansu da ispune vlastite ciljeve. Kakav je vaš san? Slijedite ga i ispišite vlastitu priču!

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.