Proleter objavio album prvijenac „Život nije fer“

Proleter objavio album prvijenac „Život nije fer“

Zagrebački pop punkeri Proleter objavili su album prvijenac "Život nije fer" na kojem se nalazi 16 pjesama. Svojim posljednjim singlom "Pop punk bend" svima su jasno i glasno dali do znanja tko su i što su! Proleter poručuje kako ih vaše mame i sestre ih vole, a sada će ih i hejteri zavoljeti. Objavom albuma prvijenca "Život nije fer" Proleter zaključuje priču koja traje od nastanka benda 2012. godine. Proleter čine Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi) i dosad su odsvirali preko 70 koncerata diljem Lijepe naše, a osim spomenutog singla "Pop punk bend" objavili su jednako uspješne singlove: "Predrasude", "Nije pivo krivo", "Kad se ona nasmije", "Vrati se" i "Sve moje pogreške". 

Proleter je miks punk rocka i pop punka iz Zagreba koji kao da je ispao sa soundtracka Tony Hawk Pro Skatera ili američkih komedija s početka tisućljeća koje smo svi gledali. U njihovom se zvuku mogu prepoznati svi koji vole bendove 90-ih kao što su Green Day, Blink-182, Sum 41, The Offspring, Less than Jake, Good Charlotte itd.

Priča o odrastanju, adolescentskim problemima i svemu što jedan bend prolazi glavne su teme ovog albuma kojeg otvara pjesma "Kad si tinejdžer". Proleteru "Život nije fer" i oni to jasno daju do znanja te zaključuju album s pjesmom na engleskom jeziku "No One Listens What You Say".

Spot za pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=WncmgeIzyuE

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.