Širi se ponudu veganskih i ekoloških namirnica: The Amaze Foods stigao u METRO

Širi se ponudu veganskih i ekoloških namirnica: The Amaze Foods stigao u METRO

Na police METRO-a stigli su veganski proizvodi slovenskog brenda The Amaze Foods. The Amaze burger Juicy Two, ground Juicy Two i gril trake Chicky Oneizrađeni su isključivo od biljnih proteina graška koji ne sadrže genetski modificirane organizme (GMO), a njihova je proizvodnja ekološki prihvatljivija. The Amaze Foods proizvodi ne nude samo bezmesnu alternativu, već i održiviji i odgovorniji izbor. The Amazetrio u METRO-ovoj ponudi svojim jesastavom, okusima, mirisima i teksturom prikladan za sve sladokusce željne ukusnih ekološki prihvatljivijih i bezmesnih proizvoda. Pri proizvodnji The Amaze Foods proizvoda koristi se 95 posto manje vode, 90 posto manje tla i stvara se 85 posto manje stakleničkih plinova u odnosu na proizvodnju govedine i piletine. Proizvodi The Amaze Foods održivi su i ekološki odgovoran izbor za sve koji žele uživati ​​u vrhunskim jelima i osigurati da naš zeleni planet ostane zelen, a dostupni su kupcima u METRO centrima u Zagrebu i Rijeci (te u ostalim centrima na zahtjev).

„METRO Hrvatska sa zadovoljstvom predstavlja veganske The Amaze Foods proizvode ugostiteljima i chefovima. Uvijek se trudimo ponudu proširiti inovativnim i održivim namirnicama koje će obogatiti menije naših profesionalnih kupaca. Naša je misija ispuniti visoka očekivanja i zadovoljiti raznolike potrebe naših kupaca i partnera, u skladu sa snažnom vizijom i čvrstim uvjerenjem u dobrobiti održive i raznovrsne ponude“, naglasio je Vlatko Zovko, direktor nabave i ponude za svježu prehranuizMETRO Cash &Carry Hrvatska.

 The Amaze burger Juicy Two

Juicy Two Burger je 100 posto biljniburger koji ni na koji način ne zaostaje za mesnim hamburgerom, a krasi ga fina dimljena aroma, bogat okus i prepoznatljiva sočnost.Juicy Two sadrži više bjelančevina od goveđeg burgera, a istovremeno ne sadrži kolesterol, gluten, aditive, pojačivače ukusa, soju i palmino ulje.

 The Amazeground Juicy Two

Juicy Two ground je 100 posto biljna mješavina za pripremu nemasnih kulinarskih remek djela koja svojom dimljenom aromom i bogatim okusom stoji rame uz rame klasičnom crvenom mljevenom mesu. Juicy Two ground dolazi začinjen i spreman za upotrebu, a ne sadrži kolesterol, gluten, aditive, pojačivače ukusa, soju i palmino ulje.

 The Amaze trake za gril Chicky One

Trake od 100 posto povrća Chicky One nježno su začinjene i spremne za pečenje. Hrskavo zapečene i sočne, po okusu i teksturi jednake su pilećim trakicama, osim što su izrađene od proteina graška, a ne sadrže GMO, kolesterol, palmino ulje i aditive. Jedna porcija sadrži čak 21 g proteina graška, što je više od trećine preporučenog dnevnog unosa za aktivnu odraslu osobu.

The Amaze Foods je slovenski brend koji se bavi razvojem proizvoda na 100 posto biljnoj osnovi. The Amaze Foods namirnice u potpunosti su slovenski proizvod, a cjelokupni proizvodni proces odvija se u jednom od najrazvijenijih slovenskih pogona za proizvodnju pripremljene hrane, tvrtki K-NORMA.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.