Kad poželite nešto slatko

Kad poželite nešto slatko

Na policama INTERSPAR hipermarketa kupce očekuje čaroban svijet u kojem se nadohvat ruke nalazi baš sve potrebno za izradu različitih slastica. Uz sastojke za kolače, multipraktike, razne kalupe za pečenje kuglofa, muffina, biskvita, vaga, preko mjernih posuda ili žličica, modula, do papira za pečenje i naravno, prekrasnih ukrasnih doza i staklenki koje će se pobrinuti da keksi ostanu fini i hrskavi, kupovina nikada nije bila lakša. A ni zabavnija, jer je SPAR pripremio brojna iznenađenja i izvrsnu ponudu!

U bogatoj ponudi INTERSPAR-a potražite i samostojeći mikser KitchenAid s nastavkom za mljevenje hrane i nastavkom za izradu keksa, Simpex štapni mikser 3 u 1 ili iznimno popularni aparat za pečenje vafla u obliku srca.

Zahvaljujući SPAR-u mješavine za kolače, modle za oblikovanje najukusnijih zalogajčića, vrećice za ukrašavanje i etažer na koji se mogu postaviti mala slastičarska remek djela, ideje za izradu slastica dolaze jedna za drugom. Neka vaši ukućani ostanu bez daha kada im pokažete nove tehnike i oblike kolačića ili krušćića.

A zamislite tek jutro u kojem vas umjesto budilice budi miris svježe pečenih kolačića ili svježega kruha! Sastojke potrebne za tu čaroliju potražite u najbližem INTERSPAR-u, a prolistajte i katalog Vrijeme je za kolače u kojem ćete pronaći i pregršt motiva za inspiraciju. Ponuda vrijedi do 5. siječnja 2021 ili do isteka zaliha.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.