Atletski klub „Varaždin", ZSU Grada Varaždina i Grad Varaždin organiziraju „1. humanitarnu utrku grada anđela"

UTRKA

Atletski klub „Varaždin"Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina Grad Varaždin organiziraju „1. humanitarnu utrku grada anđela", za Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize. Sav prihod od skupljenih kotizacija, koja je ujedno donacija i iznosi 50 kuna, namijenjen je za troškove Ivanova liječenja. U Zagrebačkoj banci je u tu svrhu otvoren poseban žiro račun za Ivana, IBAN: HR6223600001502617718 i sve će uplate biti transparentne i dnevno se ažurirati.50 kuna, namijenjen je za troškove Ivanova liječenja. U Zagrebačkoj banci je u tu svrhu otvoren poseban žiro račun za Ivana, IBAN: HR6223600001502617718 i sve će uplate biti transparentne i dnevno se ažurirati.

Ideja je da utrka postane tradicionalna i da se svake godine skupljena financijska sredstva doniraju nekome drugome u potrebi.Pozivamo vas da se u što većem broju priključite utrci 12. listopada, startom u 10.00 sati na Kapucinskom trgu, duljina utrke je 4.8km, a sama trasa utrke vrlo je atraktivna i prolazi gradskim ulicama te bedemima Staroga grada.Dobro je činiti dobro! Trčimo i zajedno pomozimo oboljelom Ivanu! ‍♀️‍♂️ START I CILJ: Kapucinski trg, Varaždin – kod stare VAME

DUŽINA UTRKE: 4,85 km

TRASA UTRKE: Kapucinski trg, Ul. Ankice Opolski, Ul. Ivana Gundulića, Pavlinska ul., Ul. Alojzija Stepinca, Kolodvorska ul., Ul. Julija Merlića, Ul. Petra Krešimira IV, Ul. Petra Preradovića, Ul. Ognjena Price, Ul. Frana Kurelca, Bakačeva ul., Stari grad, Uršulinska ul., Kapucinski trg.

Sama trasa utrke zaista je izuzetno atraktivna jer se trči strogim centrom našeg baroknog grada, a jedinstveni događaj je trčanje po bedemima oko Starog grada.

ORGANIZATOR ZA SVE SUDIONIKE OSIGURAVA:
- Simboličnu finišersku medalju
- Personalizirani startni broj – za sve prijavljene i uplaćene donacije do 06.10.2019.
- Obrok i piće nakon utrke
- Dežurstvo liječnika
 

DONACIJA – STARTNINA: 50 kn (naravno da tko hoće i može, slobodno može uplatiti više)

UPLATA STARTNINE:
Naziv primatelja: Atletski klub Varaždin, Ognjena Price 34, 42000 Varaždin

IBAN: HR6223600001502617718

Model i poziv na broj plaćanja: ostaviti prazno ili ukoliko treba HR99 ili HR00 te svoj OIB ili datum plaćanja

Opis plaćanja: Donacija za 1. humanitarnu utrku Grada anđela – IME I PREZIME za koga se plaća/donira - ukoliko za više ljudi i popis ne stane u opis plaćanja, kompletan opis plaćanja poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.