Dva desetljeća Skechersica koje je proslavila Brittney Spears

skechers
Debeli potplat tenisica koji je prije 20 godina uzbudio modne sljedbenike i obožavatelje tada popularne Brittney Spears, u slavljeničkoj godini dolazi u novom ruhu. Tenisice je lansirao treći najveći proizvođač lifestyle obuće na svijetu koji okruglu obljetnicu slavi s tri ekskluzivna modela.

U srebrnoj i bijeloj boji uz čuveni natpis "It's the S" i u ograničenom izdanju, popularne Skechersice na rođendanskom slavlju u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema obule su misica Katarina Mamić, Sara Spinčić, olimpijka Nika Fleiss, Mia i Nika Matić, Luna Valas, Maša Zibar i Paula Puškaš.

Poznati brand obuće u nastavku promocije dvadesete obljetnice bit će predstavljen u novim bojama i tako će se proširiti kolekcija koja je imala početke s ultra popularnim Skechers Energy prodanim u više od sto milijuna pari.Skechers ima prodaju u 170 zemalja, u svijetu ima više od 3 tisuće dućana i 56 posto prodaje je izvan Amerike. Ističe da im je najvažnije da svoje potrošače usluže sa stilski definiranim, visokokvalitetnim i udobnim proizvodima za žene, muškarce i djecu i da su usredotočeni na inovacije, da imaju sposobnost brze prilagodne trendovima i da su to ključevi za zadovoljne kupce i uspješno poslovanje kompanije. Da trendove samo ne slijedi, nego ih i stvara, Skechers je potvrdio na nedavnom povratničkom Mercedes-Benz Tjednu mode u Londonu na kojem je predstavljena muška i ženska obuća kao dio kolekcija za proljeće/ljeto 2020.

Taj popularni proizvođač atletske lifestyle obuće slijedi globalna nastojanja u očuvanju okoliša i najavio je da će za 85 posto smanjiti plastiku u svojih 170 milijuna pari obuće koje godišnje pošalju u svijet. Svjetski poznat po trendovskim i kvalitetnim modelima, Skechers nudi široki raspon modela obuće, od sportskih tenisica, casual cipela do modela koji prate najnovije modne trendove.

Značajan dio prodaje Skechers ostvaruje preko interneta, pa su tenisice originalnog stila Skechers Energy 2250 i slavljeničkog ograničenog izdanja posebnih boja dostupne u maloprodajnim trgovinama Skechers na www.skechers.com i kod određenih maloprodajnih partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim tržištima. Tako da, ako radije kupujete iz udobnosti doma, tenisice možete naručiti i u Shooster webshopu, samo ubacite tenisice u virtualne košarice i u roku od sedam radnih dana očekujte paket s novim modelom koji će upotpuniti vašu sneaker kolekciju.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.