JadroMel iz Križevaca lansirao novu liniju dodataka prehrani za dobar san, zdravlje i dugovječnost – Jadrankina formula

jadranka

Uspješna križevačka poduzetnica u Novu 2020. ušla je s još jednim važnim potezom – nakon poznatog brenda dodataka prehrani Jadrankina otopina, predstavila je svoju novu liniju dodataka prehrani za zdravlje i dugovječnost – Jadrankina formula. Prvi proizvod koji se pojavljuje pod brendom Jadrankina formula nosi naziv Beauty Sleep i vrhunski je prirodni proizvod namijenjen suvremenom čovjeku, koji živi brzo i pod stresom, te pati od poremećaja spavanja.

 

„Nakon što sam svoj prvi brend Jadrankina otopina uspješno plasirala na tržište Hrvatske, Slovenije, Srbije, a sada i Makedonije, ova nova linija proizvoda odmah po izlasku na tržište u Hrvatsku kreće i u Srbiju. S Jadrankinom formulom smo otišli korak dalje i pod ovim nazivom, tvrtka JadroMel iz Križevaca ponudit će proizvode koji su na tržištu gotovo bez konkurencije, odlikuju ih isključivo vrhunski prirodni sastojci i sirovine, a već prvi od njih, Beauty Sleep u kapsulama, pravi je prirodni melem za sve nas koji se svakodnevno borimo s posljedicama stresnog života, uspješnih karijera i svih životnih izazova. Većina nas uslijed stresa pati od ozbiljnih poremećaja spavanja, a san pak utječe na sve naše emocije, reakcije i kompletno zdravlje”, tumači Jadranka Vrhovec u čijem je timu odnedavno i ugledna farmaceutkinja Anela Pašić-Mrkša.

 

„Ovaj novi proizvod Jadranke Vrhovec sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i vitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, te podržavaju normalno  funkcioniranje živčanog sustava. Također, uz vitamin B2, tu je  i vitamin E, a oba  doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa, dok a cink i krom doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata“, pojašnjava Anela Pašić-Mrkša, mag.pharm. „Korištenjem Beauty Sleep kapsula vaše će se tijelo regenerirati, dubinski relaksirati, osvježiti i pripremiti za sve izazove kojima će biti izloženo tijekom slijedećeg dana“, dodaje Jadranka Vrhovec, čiji se novi proizvod Beauty Sleep  već može pronaći u ljekarnama širom Hrvatske.  

„Vjerujem da je lansiranje nove linije Jadrankina formula odličan početak 2020., u kojoj od mojeg tima možete očekivati  još brojne nove i prirodne proizvode“, zaključuje Jadranka Vrhovec koja se ovih dana  priprema za predstavljanje svoje nove linije Jadrankina formula i u Srbiji, gdje joj je na samom kraju protekle godine dodijeljena još jedna prestižna nagrada za poduzetnički uspjeh – Prvi Oskar Srbije.

 HIA PROMO

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.