Konferencijom za novinare u petak je najavljeno otvaranje Dravskog kupališta

kupanje na bazenima

Konferencijom za novinare u petak je najavljeno otvaranje Dravskog kupališta. O otvaranju ovog popularnog varaždinskog izletišta govorili su zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar i direktor Gradskih bazena Željko Kušter.

Iako vremenske prilike nisu danas bile primjerene, već slijedeći tjedan očekuju se prvi kupači jer je kupalište u potpunosti uređeno i spremno za sezonu. Na kupalištu smo uredili nove sadržaje. Tu je za djecu i obitelji teren za igru Čovječe ne ljuti se, zatim dva igrališta za odbojku i rukomet na pijesku na kojima se mogu odigravati i međunarodne utakmice, a postavljeni su stolovi za šah i za kartanje u hladovini. S obzirom na protupandemijske mjere i mi smo morali poduzeti na kupalištu određene preinake. Primjerice ležaljke smo postavili na propisan razmak, a zaštitari će paziti da se posjetitelji pridržavaju svih preporuka i uputa. Veselim se što smo sve na vrijeme odradili i da sezona kupanja može početi – zaključio je zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar koji je bazene obišao sa Sandrom Malenicom, direktorom Varkoma Željkom Bunićem i gradskim vijećnikom Mariom Lešinom.

Željko Kušter, direktor Gradskih bazena najavio je na novim terenima odigravanje završnica prvenstava i međunarodne utakmice u odbojci i rukometu na pijesku što će dodatno privući Varaždince na Dravsko kupalište. Zahvalio se svim djelatnicima Varkoma koji su u kratkom vremenu uredili kupalište i sportske terene. Ponovio je da će cijene ulaznica biti popularne, iste kao i prošle godine. Za odrasle 20 kuna, za studente 10, učenici i umirovljenici 5 kuna a roditelji koji će doći s djecom poslijepodne 10 kuna. Dnevno korištenje ležaljke stoji 10 kuna.

Međunarodna natjecanja u odbojci na pijesku na novim terenima najavili su i Ivica Đolonga i jedan od najboljih hrvatskih igrača Filip Silić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.