Jutro uz CMC - nova emisija CMC televizije

Jutro uz CMC - nova emisija CMC televizije

Jutro uz CMC nova je emisija CMC televizije kroz koju vas, uz slijed hitova koje volite i slijed priče o aktualnim događajima, novim izdanjima, koncertima te zanimljivim činjenicama o hrvatskim glazbenicima, vodi Sara Duvnjak.


Fokus emisije je promocija domaće glazbe, hitova, kako svevremenskih tako i najnovih te davanje pravovremene informacije o svemu što se trenutno događa na domaćoj glazbenoj sceni. Emisija Jutro uz CMC sadrži formate poput KUTIJE SREĆE čiji je cilj podići raspoloženje i uključiti gledatelje u program televizije. Na rasporedu je svakog radnog dana od 8 do 10 sati.  


 
Sara Duvnjak, novo lice emisije Jutro uz CMC radijska je voditeljica, po zvanju glumica. Iako joj je to prvo voditeljsko iskustvo na televiziji, kamera ju je zavoljela na prvu, a u prilog joj zasigurno ide i gluma koju je u roku završila na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Da je uporna, potvrđuje činjenica kako se za Akademiju pripremala punih godinu dana, svaki dan ne radeći ništa drugo osim toga. Uporna je i kad je u pitanju Jutro uz CMC jer na posao dolazi sat ranije u odnosu na ostatak kolega kako bi sve pripremila do najmanjeg detalja. Disciplinirana odmalena, svoje je vještine brusila raznim hobijima, pa je tako i licencirana instruktorica snowboarda, a trenirala je i ples na svili i obruču! Zima joj je puno draža od ljeta dok tople dane često provodi u planinama i šumama kupajući se u jezerima i rijekama, a prakticira i Wim Hof metodu, koja uključuje kombinaciju tjelovježbe, disanja i hladne vode. Sara kaže da se tako trenira duša, um i tijelo te bolje snalaženje u svim nepredvidivim situacijama – kao što su i greške koje joj se potkradu u live emisijama. 
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.