Najudobnije tenisice na tržištu ove su adidas ZX 2K Boost

Najudobnije tenisice na tržištu ove su adidas ZX 2K Boost

Novi modeli tenisica adidas ZX 2K Boost stigli su u Hrvatsku i zasigurno će obilježiti ovu hladnu sezonu. Jedinstveni i iznimno udobni modeli upečatljivih boja razvedrit će tmurne jesenske i zimske dane i posebno će oduševiti mlade kreativce. A upravo je njih adidas imao na umu kod kreiranja ovog modela. Zato su nove adidas ZX 2K Boost među prvima isprobali popularni zagrebački trap kolektiv Kuku$, YouTuber Marko Vuletić i domaća influencerica Karla Zelić, na Instagramu poznatija kao Superbabekillah.

Titulu predvodnika među adidas Originals tenisicama ZX serija duguje kombinaciji najnovijih tehnologija i vrhunskog dizajna, a kad su u adidasu tome još dodali revolucionarnu BOOST tehnologiju dobili su najudobniju tenisicu na tržištu.

Od prvog predstavljanja 1984. godine do danas, adidas Originals ZX model postavlja trendove među tenisicama koje su inspirirane trkaćim modelima. No ova linija je puno više od udobne obuće jer se radi o jednom od najnaprednijih modela koji se, osim revolucionarnom tehnologijom izrade, odlikuje i modernim dizajnom. Inovativna konstrukcija tenisice donosi 'neobično zadovoljavajući' osjećaj na nozi. Gornji mrežasti dio osigurava prozračnost te omogućava lako obuvanje i savršeno prianjanje uz gležanj, a cilj korištenja vrhunskih tehnologija i materijala je postizanje maksimalne udobnosti i zadovoljstva svakoga tko ih nosi. Osim toga, pažnju plijeni i moderni stil ZX serije dodatno unaprijeđen detaljima koji ga čine futurističkim, a BOOST tehnologija omogućuje ultimativnu podršku i dodatnu stabilnost nožnim zglobovima. ZX nikada nije bio tako udoban.

Ove sezone adidas Originals donosi ZX 2K Boost u zanimljivim ombre paletama boja. Ženski model tako ima bijeli mrežasti gornji dio sa živopisnim potplatom koji od prstiju prema peti iz žarko ružičaste prelazi u plavu, dok muški model na potplatu prelazi iz plave u žarko crvenu.

Nove adidas ZX 2K BOOST tenisice dostupne su u adidas, Buzz i The Athlete's Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.