Vrijedna donacija Stjepana Šafrana

Vrijedna donacija Stjepana Šafrana

Poznati hrvatski poduzetnik i gospodarstvenik, počasni konzul Republike Albanije u Hrvatskoj, ujedno i počasni građanin Brezničkog Huma Stjepan Šafran, kojem je nedavno u nazočnosti hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i predsjednika vlade Andreja Plenkovića uz Dan Varaždinske županije župan Radimir Čačić uručio nagradu za životno djelo, cjelokupni je novčani iznos nagrade donirao dječjoj igraonici Čarobna šuma u Brezničkom Humu.

- U životu sam do sada donirao puno upravo za djecu, crkvu i nemoćne, tako da mi nije prvi puta da sam svoju nagradu kao donaciju dao potrebitima – napominje Stjepan Šafran. Obzirom da mi je nagrada za životno djelo uručena kao priznanje mome radu upravo u Varaždinskoj županiji, gdje sam rođen i proveo velik dio svoga poslovnog života, zadovoljstvo mi je što novčani dio nagrade kao donaciju upravo mogu proslijediti najmlađima u Brezničkom Humu, u kojem sam i ja započeo svoj životni i poslovni put. Obzirom da je Breznički Hum kroz igraonicu Čarobna šuma nedavno riješio pitanje dječjeg vrtića kojem je nesumnjivo u početku potrebna svaka kuna, moje je zadovoljstvo tim veće – zaključuje gospodin Šafran.

U petak su donaciju voditeljici Igraonice Ivančici Horvat u ime obitelji Šafran predali Josip Tržec i načelnik općine Zoran Hegedić. Donacija sadrži komplet sportskih rekvizita, sklopive podloge za vježbanje, gumene ploče za dječje igralište, aktivni centar za dvorište koji se sastoji od kućice, ljuljački, penjalica i tobogana.

Na donaciji je u ime zaposlenica i polaznika, njih ukupno 15-tero, zahvalila voditeljica igraonice Čarobna šuma Ivančica Horvat istaknuvši kako su ugodno iznenađeni jer se donaciji nisu nadali, a njome su upotpunili dvorište i sportski centar te sobu dnevnog boravka. Mali su čarobnjaci goste potom obradovali prigodnom priredbom te na primjeren dječji način zahvalili gospodinu Šafranu na ovoj korisnoj i vrijednoj gesti, te im uručili i likovne radove koje su sami izradili.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.