Sretan Božić svima u Hrvatskoj, a posebno našim čitateljima u iseljeništvu na svim kontinentima / VIDEO

Sretan Božić svima u Hrvatskoj, a posebno našim čitateljima u iseljeništvu na svim kontinentima / VIDEO

Poštovani čitatelji, neka Vam ovogodišnji Božić protekne u miru, zdravlju i radosti ma gdje god bili. Sretne božićne blagdane i uspješnu i obiljem ispunjenu Novu 2021. godinu svim Hrvatima u zemlji i iseljeništvu želi Redakcija portala HIA.

Blagoslovljen Božić i ljudima na odgovornim funkcijama i onima koji u naše ime donose odluke.

Sretni blagdani i čitateljima ostalih vjeroispovijesti koji prate naš portal, uz želje da se svi udružimo u naporima da se ostvare najljepše želje sviju, a to je povratak u normalnu kolotečinu života.

Želimo sve najljepše i vašim obiteljima, posebice najmlađima i mladima pred kojima je svijet, naravno, onakav kakvima ćemo im ga mi stariji pomoći stvoriti. Danas je to zajedništvo najvažnije.

U Novoj 2021. želimo vam povratak na staro, na radna mjesta, u škole, na putovanja, u život!

Sretno i veselo, jer samo s optimizmom se može naprijed. Sretne blagdane želimo vam uz video čestitku učenika Glazbene škole u Varaždinu, koji će ove godine na žalost svoj koncert održati online. Ali i tu treba vidjeti ono dobro jer na taj će način i njihov glazbeni talent biti pronijet diljem svijeta.

Zato još jednom Sretan Vam Božić i Nova 2021. godina uz puno zdravlja i obilja svake vrste svima u Hrvatskoj, a posebno našim čitateljima i suradnicima u iseljeništvu na svim kontinentima.

 Uredništvo portala HIA

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.