Proglašeni pobjednici Beck'sovog nagradnog natječaja

Proglašeni pobjednici Beck'sovog nagradnog natječaja

Gotovo 500 prijava u obliku sjajnih, inspirativnih priča pristiglo je na Beck'sov nagradni natječaj „Pobijedi svako 'što ako'“. Ideja je bila nadahnuti potrošače, ljubitelje Beck'sa, da idu iznad svojih mogućnosti, da se maknu iz svojih kalupa i krenu nekim novim, neizvjesnim putem.

Iako su najbolje priče o promjeni nagrađene, u Beck'su kažu kako su sve priče pobjedničke. „Za nas su sve priče naših potrošača pobjedničke. Cilj kampanje je upravo osobna pobjeda i zbog toga čestitamo svima koji su uspjeli prevladati svoj strah. Ono što nas najviše veseli jest to što je kampanja kod naših potrošača probudila pozitivnu emociju te borbu i želju da svaki ‘što ako’ iz sumnje pretvore u akciju koja onda rezultira divnim, inspirativnim pričama“, istaknula je brend menadžerica Maja Bevanda.

Svoje pobjedničke priče su u sklopu kampanje na društvenim mrežama ispričali i poznati domaći influenceri. Ida Prester je preselila cijelu obitelj iz jedne države u drugu, upisala sina u školu, naučila složiti trampolin, napisala rekordan broj pjesama, prvi puta pomuzla kozu, ušla u traperice iz srednje škole i - pobijedila strah (nakon operacije očiju). S fanovima je svoju priču podijelio i poznati fotograf i travel blogger Domagoj Sever koji se riješio straha od visine i spustio ziplineom, popeo na najviši vrh Hrvatske, naučio jahati i igrati golf, vozio je SUP, a umjesto pitanja 'što ako se razbijem', nekoliko puta je uživao u vožnji quadom.

Beck's, brend poznat po kreativnim interaktivnim kampanjama za koje je više puta i nagrađivan, poziva svoje potrošače da nastave isprobavati nove stvari i pomicati vlastite granice. Više informacija o kampanji kao i pobjedničke priče dostupne su na web stranici Pobijedi svako „što ako“.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.