adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one Split

adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one Split

Omiljeni globalni sportski brend adidas otvorio je novouređenu trgovinu u trgovačkom centru City Center one u Splitu. Nova trgovina, od sada u većem prostoru, s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru, detaljima odaje počast gradu Splitu i njegovim velikanima, pa su u uređenju korištene fotografije legendarnog splitskog fotografa Feđe Klarića i radovi popularne splitske umjetnice Josipe Krolo.

Svi ljubitelji brenda moći će na jednom mjestu birati najnovije komade iz bogate ponude adidas Performance ili adidas Originals linije. Performance će oduševiti sportaše profesionalce i rekreativce proizvodima koji su posebno razvijeni za trčanje, trening i jogu, dok one koji vole nositi adidas Originals u različitim svakodnevnim prigodama očekuju sjajni trendovski komadi iz nove kolekcije.

Novi adidas shop na drugom katu City Centera one u Splitu posjetili su i poznati splitski influenceri Antonia Dora Pleško, Pave Elez, Debela Barbara, Anastazija Makjanić i Anamarija Asanović, odabrali svoje omiljene outfite i njih će objavljivati na svojim društvenim mrežama.

U fokusu nove trgovine je održivi, kultni adidasov model tenisice Stan Smith. Brend je, naime, nedavno lansirao verziju omiljene bijele tenisice od recikliranih materijala i Stan Smith je u rekordnom roku preplavio ulice i društvene mreže. A nova generacija tenisica adidasov je temelj na putu da stane na kraj gomilanju plastičnog otpada. Brend je, podsjetimo, nedavno otkrio i svoje planove za stvaranje bolje budućnosti. Fokusirat će se na tri područja: održivost, vjerodostojnost i uključivost. adidas je prepoznao mogućnost za održivu budućnost s obvezom da do 2024. koristi samo reciklirani poliester u svim proizvodima, kao i mogućnost za ujedinjenje i uključenje svih ljudi u sport, što uključuje i proširenje adidasovog ugovora s UEFA-om na Ženski EURO i Ligu prvaka. Prepoznao je i mogućnost za poticanje inovacija koje nisu nikada prije istražene što uključuje i korištenje potencijala 3D printanih uložaka. A sve novosti od sada će biti dostupne u adidas trgovini u City Centeru one.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.