Luka Modrić u novoj Coca-Cola kampanji

Luka Modrić u novoj Coca-Cola kampanji

Coca-Cola je, ususret Europskom nogometnom prvenstvu, u suradnji s najpoznatijim licem hrvatskog nogometa Lukom Modrićem pokrenula novu kampanju #ZajednoJeBolje. Uz inspirativnu poruku da je s pravom ekipom sve moguće, Coca-Cola ovom kampanjom dodatno ističe najvažniju lekciju koju nas je naučila godina iza nas, a ta je da je snaga zajedništva ono što nas vodi prema uspjehu.

Upravo je zajedništvo važno za svakodnevno funkcioniranje i ostvarivanje dugoročnih ciljeva. Dobar tim i osjećaj pripadnosti često inspiriraju da postanemo sve ono o čemu sanjamo, a to najbolje zna kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. „Naučio sam da u životu postoje razni timovi. Oni od 11 igrača na terenu, tim od 100.000 sjajnih ljudi na jednom trgu i timovi navijača diljem svijeta. Dio sam hrvatskog tima, a dio sam tima i u Španjolskoj. Što sam naučio igrajući s njima? Neke se stvari ne mogu postići samostalno, za pobjedu je potrebno zajedništvo. Bez tima, ja sam čovjek s loptom, a s pravim timom možemo ostvariti sve“, izjavio je Luka Modrić.

Povodom ove velike suradnje lansirane su i tematske Coca-Cola bočice s likom Luke Modrića u znak proslave našeg novog ambasadora. U Hrvatskoj su dostupne i kolekcionarske boce s posebnim omotom na kojem se nalazi četiri citata koja je Luka posvetio svojim fanovima, a fanovi nogometa kupnjom Coca-Cole od 500 ml mogu osvojiti i vrijedne nagrada kao što su sportski dresovi i nogometna oprema, dok će oni najsretniji osvojiti dres s potpisom Luke Modrića ili upoznavanje s Lukom Modrićem.

Ovom kampanjom Coca-Cola zajedno s Lukom Modrićem želi poručiti cijelome svijetu da kada igramo jedni za druge sve je moguće, jer zajedno je uvijek bolje.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.