Udruga Kolibrići leti na krilima Medvedgradovog piva Sretno dijete

Udruga Kolibrići leti na krilima  Medvedgradovog piva Sretno dijete

Sretno dijete polako raste, ove godine će proslaviti treći rođendan. Za svoju treću godišnjicu  od humanitarnog piva Sretno dijete,  Pivovara Medvedgrad, odlučilo je dio zarade proslijediti Udruzi Kolibrići, koja je osnovana prije 10 godina na inicijativu roditelja vitalno ugrožene djece.

„Kolibrići su životno ugrožena djeca različitih medicinskih dijagnoza. Većina djece ne može govoriti, kretati se, disati samostalno i ovisna su o aparatima koji ih održavaju na životu i neprestanoj roditeljskoj skrbi."-  objasnila  je predsjednica Udruge Marina Magdić.

 Sretno dijete je ljetno pivo, session IPA s 4,1 % alkohola te ugodnih 35 jedinica gorčine.  Kako ove godine predviđaju toplinske valove, a neki su već bili,pa su u Pivovari Medvedgrad odlučili Sretno dijete napuniti u velike 0,5 L boce.

„Pivovara Medvedgrad oduvijek podržava i podiže svijest o onima kojima pomažu, kao i onima kojima je pomoć potrebna. Ujedno je to jedna od niti vodilja našeg projekta Dobri duh. Tako su i nastala naša humanitarna piva, Zeko je reko i Sretno dijete, kojeg smo ove godine posvetili Udruzi Kolibrići“, rekao je voditelj marketinga i prodaje Ivan Nauković.

Kao i ranijih godina, tako su se i ove godine u ovu  humanitarnu akciju uključili  i partnerski zagrebački ugostiteljski objekti u kojima se može popiti pivo Sretno djete. To su: Bobi&Rudi, Coffe bar Don, Caffe bar Daba, Caffe bar Degusto, Pivnica Kaj god, Caffe bar Dvorište, Caffe bar X, Caffe bar Horvati i Mali bar.

Od svake prodane boce Sretnog djeteta 1 kuna odlazi za Kolibriće, a 2 kune od svake litre točene verzije ove Session IPA-e. Humanitarno pivo je dostupno od četvrtka 8. srpnja, kada je počeo toplotni val. Drugim riječima – kupi pivo i doniraj – u jednom od lokala, pivnica Medvedgrad ili na Zamado webshopu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.