Svijet kave: Održan prvi Coffee Hub

Svijet kave: Održan prvi Coffee Hub

Na ljetnom druženju na zagrebačkom rooftopu Lateral održan je prvi Coffee Hub by Philips Domestic Appliances na kojem su predstavljeni trendovi na tržištu i novosti iz svijeta kave. Predstavljena je  inovacija Philips 5400 LatteGo, aparat za kavu koji jedini na tržištu nudi mogućnost spravljanja kave kao u vlastitom domu – s mlijekom i pjenom i to samo jednim dodirom.

Na druženju su se okupile brojne poznate osobe – David Skoko, Nevena Rendeli, Nana Nadarević, Silvije Pleština, Sonja Švajhler i Lorena Mamić.

 Philips 5400 LatteGo  priprema čak 12 različitih vrsta napitaka jednim dodirom. A najbolje od svega je što pred vama melje svježu kavu. rekla je Maja Pošta, marketing specijalistica za Coffee kategoriju.

„Kada kavu ukomponiramo u koktel, produžujemo ritual ispijanja kave. kombinacijama“, istaknuo je barmen Marin Nekić.

 Ivana Čuljak pripremila je kavu uz voćne kolače jer, kako kaže, kava je voće stoga zaista ide jednako dobro i s čokoladom, ali i s voćnim kombinacijama.

 Domagoj Trusić, voditelj edukativnog centra i promotor speciality kave iz artizanske pržionice kave Hug&Punch predstavio je razne vrste kava i pokazao na koji način ih prepoznati i razlikovati.

Foto: Marko Čolić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.