Nove Reebok Classic Leather Legacy AZ - savršen spoj budućnosti i nostalgije

Nove Reebok Classic Leather Legacy AZ - savršen spoj  budućnosti i nostalgije

U svom lifestyle portfelju Reebok ove sezone predstavlja nove Classic Leather Legacy AZ tenisice. Inspirirane siluetom poznatog AZTEC II modela, nove Reebok tenisice genijalan su spoj modernog i retro stila. Mladi hrvatski kreativci već su se 'zaljubili' u novi CLL model.

Brend je iskoristio prepoznatljivu siluetu modela AZTEC II kako bi korisniku dao poseban doživljaj nostalgije u budućnosti. Rezultat tog spoja su nove Classic Legacy AZ tenisice koje daju poseban vintage look svakoj odjevnoj kombinaciji. Ovim modelom tenisice vraća se kopča na peti, detalj koji je Reebok u prošlosti često ugrađivao u svoje tenisice, a koji ju čini udobnijom i savršenom za svaki dan. 

Classic Leather Legacy AZ stiže u osam boja koje predstavljaju moderan preokret na legendarnim bojama AZTEC II marke. Uz gore navedene detalje, tenisica također ima modernizirano dno, što je dodatno razlikuje od prethodnih modela Classic Leather Legacy. U konačnici, Classic Leather Legacy AZ povezuje kultnu prošlost Reeboka s restrukturiranom, modernom tenisicom za budućnost.

Classic Leather Legacy AZ model bit će dostupan u Buzz, Shooster i approved! trgovinama po cijeni od 749 do 999 kuna.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.