Vukovarsko pivo od sada i u limenkama

Vukovarsko pivo od sada  i u limenkama

 Vukovarsko pivo  od sada je na tržištu dostupno i u limenkama od pola litre. Tvrtka K Pivovari, u čijem je vlasništvu Vukovarsko pivo, nedavno je predstavila crveno-zlatne limenke ukrašene vizurom Vukovara i vučedolskom golubicom čime je to domaće pivo još jednom potvrdilo vječitu inspiraciju gradom iz kojeg potječe.  

Vukovarsko je pilsner napravljen bez aditiva koji se ističe čistim izgledom u boji blijede slame, ali i balansiranim okusima dvije vrste hmelja: Aurora i Styrian Golding koji mu daju blagu notu gorčine.

‘’Za Vukovarsko u limenci odlučili smo se jer smo željeli  pružiti više mogućnosti za uživanje u  pivu, kao što su različita druženja na otvorenom, kao roštilj ili ribolov, obiteljska okupljanja i slične prilike.” - izjavio je Leon Šarić, direktor tvrtke K Pivovari.

Novu limenku K Pivovari obilježila je i videom koji na najljepši način povezuje Vukovarsko pivo i ljepote njegova rodnog grada, a video se može pogledati ovdje.

 Vukovarska mikropivovara dio je K Pivovari od 2018. godine, kada je otvoren suvremeno opremljen pogon u gradu na Dunavu.  Od 2019. godine, Vukovarsko je nacionalno prisutan brand i dostupan je diljem Hrvatske putem svih prodajnih kanala, kao i nove limenke koje se nalaze na policama trgovina u cijeloj zemlji.

                                                    

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.