Popularni maloprodajni lanac HalfPrice konačno dostupan i u Hrvatskoj – otvorena prva trgovina u Zagrebu

Popularni maloprodajni lanac HalfPrice konačno dostupan i u Hrvatskoj – otvorena prva trgovina u Zagrebu

Popularni maloprodajni lanac dizajnerske odjeće i obuće HalfPrice stigao je u Hrvatsku. Na preko 2.500 metara kvadratne površine službeno je otvorena prva HalfPrice trgovina u Zagrebu, u kojoj kupci mogu pronaći široki asortiman proizvoda i modnih dodataka. U bogatoj ponudi HalfPricea tako se nalazi preko nekoliko tisuća artikala po vrlo atraktivnim cijenama, od brendova široke potrošnje pa sve do premium svjetskih brendova.

Ovaj zanimljiv i moderan koncept poslovanja koji će zasigurno obogatiti ponudu svakog trgovačkog centra prvi je takav u Hrvatskoj, a cijene brojnih artikala popularnih premium brendova snižene su čak do 80 posto i više.

''Ovakav koncept off-pricea kakav prvi put na hrvatsko tržište donosi HalfPrice iz dana u dan postaje sve popularniji i traženiji među mnogim kupcima diljem svijeta. Danas svatko želi posjedovati neki dizajnerski komad, a pritom ga kupiti po znatno povoljnijoj cijeni. Nadamo se da će ga zavoljeti i hrvatski kupci jer u HalfPriceu mogu očekivati vrlo raznoliku ponudu, u kojoj će čak i oni najzahtjevniji sigurno pronaći nešto za sebe'', istaknula je Martina Perić, marketing menadžerica CRO & Sl HalfPricea.

HalfPrice je potpuno novi brend na tržištu koji je uspješno lansiran početkom svibnja u Poljskoj, a zatim su otvorene prve poslovnice u Austriji, Mađarskoj i Češkoj. Hrvatska je tako postala peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj popularni lanac otvorio svoju novu trgovinu, a u kojoj se može pronaći široka ponuda kvalitetne odjeće, obuće, kozmetike, igračaka i dodataka za dom.

Koncept branda je takav da svaki dizajnerski komad dolazi u svega nekoliko primjeraka, stoga kupci moraju redovito pratiti HalfPrice i biti brzi prilikom donošenja odluke o kupnji, jer svakodnevno dolazi nova odjeća, obuća i modni dodaci.

Povodom otvorenja prve poslovnice u Hrvatskoj, HalfPrice je za sve kupce priredio i brojne pogodnosti kao što su poklon voucheri, a tu su i stalne pogodnosti poput rođendanskih kupona, SALE kutka, kao i pogodnost povrata bez računa. Također, ukoliko postanu članovi HP kluba kupci ostvaruju dodatnu pogodnost koja se zaista isplati, a to je 7% dodatnog popusta svakog utorka.

Svoj omiljeni komad dizajnerske odjeće, obuće ili raznih dodataka kupci sada mogu nabaviti u prvoj HalfPrice trgovini koja je otvorena u sklopu WESTGATE Shopping Cityja u Zagrebu/Zaprešiću, a

otvorenje nisu propustili ni poznati hrvatski influenceri i ljubitelji mode poput Marka Cuccurina, Kristine Prgić, Jelene Marinović i Sonje Švajhler.

Više informacija o novom trgovačkom lancu može se pronaći na službenoj stranici https://halfprice.eu/hr i društvenim mrežama Instagramu i Facebooku.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.