Franck Golden Macaron Cappuccino - za one koji znaju uživati u neočekivanim okusima

Franck Golden Macaron Cappuccino - za one koji znaju uživati u neočekivanim okusima

Franck je lansirao Golden Macaron Cappuccino u kojem se može uživati u toploj i hladnoj varijanti, dok će istovremeno pružiti potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz mogućnost više načina pripreme, Franck Golden Macaron Cappuccino predstavlja pravi desert u šalici odličnog okusa s bogatom pjenom.

Trenutke predaha tijekom dana često kombiniramo upravo sa šalicom toplog napitka koja je za mnoge poseban dio dana namijenjen samo za njih, a jedan od omiljenih napitaka je cappuccino koji svojim zanimljivim okusima i pjenom predstavlja idealan izbor. Ljubitelji Franck Cappuccina od sada mogu uživati i u neočekivanim okusima Franck Cappuccino Golden Macaron koji sadrži prirodne sastojke poput kurkume u prahu i đumbira koji ovaj napitak podižu na višu razinu i izgledom i okusom.

Prirodni sastojci poput kurkume daju ovom napitku predivnu zlatnu boju, a đumbir će zaintrigirati nepce svojim egzotičnim okusom. Inače, kombinacija vrhunskog okusa i boje zbog dodatka kurkume i đumbira podsjeća na popularni Golden milk napitak, odnosno tzv. „napitak od zlatnog mlijeka“ i pruža potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz to što se izvrsno slažu u šalici cappuccina, već tisućama godina dobro su poznata i moćna antioksidativna, protuupalna i antibakterijska svojstva, zahvaljujući aktivnim sastojcima kurkuminu, glavnom sastojku kurkume i gingerolu u đumbiru, koji su s novim Franck Golden Macaron Cappuccino dobili novo ruho.

Zanimljivost ovog napitka leži i u načinu pripreme. Franck Golden Macaron Cappuccino može se pripremiti na različite načine – ovisno o tome pijemo li ga u hladnoj ili toploj varijanti. Jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom ili mlijekom za uživanje u hladnijim danima, dok je priprema s hladnim mlijekom i kockicama leda rezervirana za pravo osvježenje.

Bez obzira na način pripreme, Golden Macaron Cappuccino oduševit će svaki put, a zbog svoje zlatne boje i prirodnih sastojaka zavoljet će ga svi koji vole kušati različite okuse i znaju uživati u finim slasticama.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.