Božić u Nijemcima 2021

Božić u Nijemcima 2021

Advent u Nijemcima do sada je posjetilo više stotina posjetitelja koji su uživali u koncertima zabavne i tamburaške, ali i duhovne glazbe. Ugođaju je uvelike pomogla i bogata gastronomska ponuda čiji se mirisi šire iz prepoznatljivih božićnih kućica.

U božićnom okruženju i atmosferi u nedjelju je otvoreno i klizalište u središnjem parku u Nijemcima koje je odmah postalo glavno okupljalište mještana i njihovih gostiju. Otvoreno je svakim danim od 17 do 22 sata, a u prijepodnevnim terminima organizirano je i besplatno klizanje za grupe školaraca. Iz Općine navode kako su mještani izuzetno zadovoljni klizalištem, a to potvrđuje i podatak da je kroz prva tri dana iznajmljeno više od 500 pari klizaljki.

„Sve do 9. siječnja posjetitelji mogu preuzeti klizaljke i klizati neovisno o vremenskim prilikama, a tehnička ekipa će im u svakom trenutku biti na raspolaganju!”, poručio je općinski načelnik Vjekoslav Belajević.

U petak. 17. prosinca je na rasporedu kićenje božićne jelke, a dan nakon u subotu, 18. prosinca Djecu čeka Dječji Božić. U nedjelju, 19. prosinca će se održati adventska večer tambure na kojoj će nastupiti tamburaški sastav Ringišpil . S koncertom grupe  Opća Opasnost posjetitelji će dočekati Novu 2022.

„Pozivamo goste iz svih dijelova Hrvatske ovih blagdana posjetiti općinu Nijemci i uvjeriti se kako izgleda prava božićna čarolija!”, pozvao je sve načelnik Belajević.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.