GROHE QuickFix za nikad jednostavnije preuređenje kuhinje i kupaonice

GROHE QuickFix za nikad jednostavnije preuređenje kuhinje i kupaonice

Dom će uvijek biti mjesto naše intime, posebice u vrijeme pandemije kada se svijet okrenuo naglavačke. Kroz provođenje puno vremena kod kuće kod mnogih se pojavio interes za redizajniranje domova kao oaza u kojima se uvijek mogu osjećati dobro. Naravno, ovo ne mora značiti velike intervencije u prostoru, a za jednostavna i pristupačna rješenja pobrinuo se vodeći svjetski brend za cjelovita rješenja za kupaonske i kuhinjske elemente GROHE, kroz svoj QuickFix paket rješenja.

„Pri planiranju zahvata u stambenim prostorima mnogi strahuju od previsokih cijena ili dodatnih komplikacija. Zbog toga smo razvili GROHE QuickFix – niz praktičnih i pristupačnih rješenja tijekom svih koraka u tom procesu, od kupnje do instalacije i održavanja. Naš je cilj pomoći našim kupcima u pretvaranju njihovih domova iz snova iz želja u stvarnost“, izjavio je Jonas Brennwald, čelnik LIXL EMENA i su-izvršni direktor Grohe AG.

Za iznenađujuće jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice GROHE QuickFix osigurava posebne alate, smjernice i video materijale. Primjerice, QuickTool kombinira i objašnjava upotrebu svih uobičajenih alata potrebnih za ugradnju ili održavanje GROHE kupaonskih slavina. Kada su u pitanju kuhinjske slavine, GROHE nudi sustav super-jednostavnog učvršćivanja gdje nisu potrebni dodatni alati. Uz QuickGuides, GROHE je razvio jasne i jednostavne priručnike za instalaciju s kratkim uputama dopunjenima jasnim ilustracijama. Oni koji preferiraju videozapise s uputama pronaći će savjete i upute uz QuickVideos putem ispisanog QR koda na samom pakiranju proizvoda. Na ovaj način kupac dobiva sve u jednom paketu, osim plastične ambalaže - GROHE je sebi postavio cilj eliminacije plastike u svim ambalažama proizvoda.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.