„Proljeće u Zagrebu otvaraju obrtnici- handmade je IN“

„Proljeće u Zagrebu otvaraju obrtnici- handmade je IN“

I ove godine, u proljetno vrijeme, ali po prvi put na Europskom trgu , dočekati će vas zagrebački proizvođači suvenira, sa svojom bogatom ponudom unikatnih proizvoda.

Manifestacija pod nazivom „Proljetna manifestacija zagrebačkih proizvođača suvenira“  otvara se  07.travnja i traje sve do 14. travnja 2022. godine.

Obrtnici sa svojim rukotvorinama biti će smješteni na samom Europskom trgu gdje možete pronaći široku paletu ručnih unikatnih radova među kojima  su  nezaobilazni medenjaci i licitarska srca, profinjeni elegantni srebrni nakit sa pečatom, divne minijature glazbala u zanimljivim i atraktivnim limenkama kao i originalan nakit anđela. Unikatan nakit od mjeda, bakra i aluminija, ručni radovi od drva i stakla, originalne keramičke uporabne predmete sa zagrebačkim motivima i zaista puno toga što obrtnici stvaraju s puno pažnje, ljubavi i vještine.

Pozivamo građane da prošeću „obrtničkim kutkom“ na Europskom  trgu i na taj način pruže podršku zagrebačkim obrtnicima i njihovim originalnim proizvodima iz vlastitih radionica, ali i pronađu poklon kako bi obradovali sebe ili iznenadili svoje najmilije.

U skladu s proljetnim šarenilom očekuju vas nastupi kulturno umjetničkih društava, dječjih zborova i druga brojna iznenađenja.  Tu su i  svakodnevne prezentacije obrtnika izlagača  koje možete pogledati ispred njihovih štandova.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.