Bloomberg Adria TV odsad je dostupan televizijskim pretplatnicima A1 Hrvatske

Bloomberg Adria TV odsad je dostupan televizijskim pretplatnicima A1 Hrvatske

A1 Hrvatska svojim pretplatnicima omogućuje besplatno praćenje programa Bloomberg Adria TV. Program gledateljima pruža poslovne i financijske vijesti iz Jugoistočne Europe i svijeta koje nastaju u uredništvima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.

Bloomberg Adria prva je regionalna platforma za poslovne i financijske vijesti Jugoistočne Europe te djeluje od srpnja ove godine. U okviru toga informativnog centra, dostupnog 24 sata dnevno sedam dana tjedno, proizvodi se i specijaliziran televizijski program. Gledatelji svakoga dana mogu pratiti osam sati programa uživo iz studija u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Skoplju i Zagrebu. Sadržaj obuhvaća lokalne gospodarske vijesti u kombinaciji s regionalnim i globalnim temama. Televizijski program, temeljen na intervjuima i analizama, počinje od sedam sati ujutro i traje do kasnih večernjih sati.

Vesna Damjanić, odgovorna urednica Bloomberg Adria TV-a, naglašava: „Bloomberg Adria je donositeljima odluka i poslovnim ljudima važan izvor informacija o gospodarstvu i poslovnom svijetu. Sadržaji su dostupni preko televizije i digitalnih kanala, a postat će dostupni i u tisku te događanjima. Izvještavanje o gospodarstvu u regiji i svijetu nadograđujemo nepristranim činjeničnim novinarstvom. Gledatelji svakoga dana mogu pratiti program koji emitiramo uživo iz naših studija u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Skopju i Zagrebu i emisije najeminentnijih autora Bloomberg Internationala.“

Bloomberg Adria TV dostupan je preko A1 televizije, uživo, arhivirano i u člancima na internetskoj stranici www.bloombergadria.com. Televizijski pretplatnici A1 Telekoma program mogu pratiti na programskoj stranici 20.

O kompaniji Bloomberg Adria

Bloomberg Adria prva je regionalna multimedijska platforma za poslovne i financijske vijesti u Jugoistočnoj Europi. S uredničkim središtima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, posvećena je najvišim uredničkim i poslovnim standardima. Specijalizirana je za iscrpno izvješćivanje o globalnom gospodarstvu i tržištima televizijskim, tiskanim, digitalnim i društvenim medijima te događanjima. Više od 130 novinara, analitičara i drugih stručnjaka svaki dan priprema vjerodostojne i činjenične vijesti i analize radi osnaživanja donositelja odluka i budućih lidera Jugoistočne Europe i šire regije. Bloomberg Adria plod je regionalne suradnje kompanija Bloomberg Media i Mtel Swiss. Za više informacija posjetite www.bloombergadria.com

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.