Podravka lansirala Coolinarika Video Baker aplikaciju

Podravka lansirala Coolinarika Video Baker aplikaciju

Podravka je lansirala novu Coolinarika Video Baker aplikaciju, preuzelo ju je već gotovo 10 tisuća korisnika

Coolinarika, omiljena regionalna web destinacija za sve ljubitelje hrane i kulinarskih trendova, korisnicima sada nudi atraktivnu aplikaciju za snimanje i uređivanje video recepata, ali i beskrajnu inspiraciju

Kada su moderno kulinarstvo i digitalni noviteti u pitanju, Podravka i Coolinarika oduvijek postavljaju trendove na domaćem i regionalnom tržištu.

Osluškujući potrebe potrošača, a kako bi ove blagdane učinila još zabavnijima te još jače povezala digitalne trendove i ljubav prema hrani, Podravka je razvila praktičnu i jednostavnu Coolinarika Video Baker aplikaciju koja obiluje beskrajnom food inspiracijom, a u samo tri tjedna skupila je gotovo 10.000 preuzimanja.

Riječ je o zabavnom i praktičnom alatu za snimanje video recepata popularnog vertikalnog formata te mjestu koje obiluje beskrajnom inspiracijom za pripremanje hrane. Mobilna aplikacija Coolinarika Video Baker u nekoliko jednostavnih koraka omogućuje kreiranje vlastitog video recepta. Na jednom mjestu video se može snimiti, urediti, opremiti naljepnicama, glazbenom podlogom i glasovnim zapisom. Sva jela unutar aplikacije mogu se pretraživati po namirnici i težini pripreme.

Stoga vas pozivamo da aplikaciju besplatno preuzmete sa Google Play ili Apple mobilne trgovine i nikad lakše snimite svoj prvi recept. Svoj zabavan video uradak lako možete podijeliti sa svojim prijateljima putem opcije Dijeli (Share) ili ga objaviti na svom Instagram i TikTok kanalu  te oduševiti sve ljubitelje ukusnih zalogaja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.