Božićni grad Family malla

Božićni grad  Family malla

Family mall organizira doček Nove godine za velike i male 31.12.2023. godine od 12 do 21 sat u Božićnom gradu Family malla u Zagrebu.

Slavlje je prilagođeno djeci tako da se doček obilježava u 19:00 h vatrometom.  Posjetitelji mogu uživati u besplatnom klizanju od 17:00 do 19:00 sati, zabaviti se u lunaparku i svemu što je Božićni grad pripremio za djecu.

Za odrasle je zabava  uz CRO DANCE PARTY  za koji se brine DJ Santa, a  za mališane organizira se  MINI DISCO od 12:00 do 21:00 sat.

Leggiero, Batak, Pri Suncu, Gastro Lab i Nonine fritule pripremat će novogodišnje specijalitete i pića.

''Ako ste solo i nemate djecu, opcija za proslavu Nove godine je puno. Na staru godinu možete svratiti do centra i sresti frendove, ekipu s posla, faksa i popiti kuhano vino ili pjenušac !'' rekla je Anela Conary, voditeljica marketinga Family malla.

Ulaznice se  mogu kupiti na ulazu u Božićni grad  te online putem sustava Entrio. Ulaznica za odrasle je 50 kn, a za djecu je ulaz besplatan uz novogodišnje darivanje.

Božićni grad zauzima 15000 m2 zabavne površine u dvorištu Family malla i obuhvaća veliki izbor trgovina,  zabavu s mnogo sadržaja i  mjesta za ručak.

Više informacija:https://familymall.hr/docek-nove-2023-godine-u-bozicnom-gradu-family-malla-za-velike-i-malene/

Foto:Family mall

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.