Poduzetnica Jadranka Vrhovec dobitnica prestižne nagrade "Women Leaders 2022"

Poduzetnica Jadranka Vrhovec dobitnica prestižne nagrade "Women Leaders 2022"

 Križevačka poduzetnica i vlasnica brenda Jadrankina otopina i Jadrankina formula  primila je još jednu prestižnu nagradu – "Women Leaders 2022"!

Naime, stručni žiri Focus Radija za dodjelu nagrade za najuspješnije žene regije i Balkana "Women Leaders 2022" Jadranki Vrhovec dodijelio je u Beogradu posebnu nagradu za izniman poduzetnički uspjeh u 2022. godini.Radi se o izvanrednoj nagradi koja se dodjeljuje pojedinkama i biznis lidericama iz regije za uspješnost u poslovanju i razvoju vlastitih brendova u prošloj godini, a pripala je upravo poznatoj križevačkoj poduzetnici Jadranki Vrhovec!

Naime, upravo je Jadranka Vrhovec osmislila i na regionalno tržište plasirala najpoznatiji prirodni dodatak prehrani na bazi joda, Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankina otopina. Uz to, svi hrvatski dodaci prehrani koje proizvodi tvrtka JadroMel d.o.o. iz Križevaca u samo  nekoliko godina  stigli su, uz Hrvatsku,  na police ljekarni u susjednoj Srbiji, Sloveniji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Sedamnaest vrhunskih proizvoda tvrtke JadroMel d.o.o. danas na tržištu stoje bok uz bok renomiranim svjetskim brendovima suplemenata, a Biljni koncentrat bogat jodom od prvog je dana najtraženiji i najprodavaniji, posebice zbog činjenice da je sve više ljudi svjesno koliko je  svakodnevni unos joda presudan za zdravlje.

Za više informacija, molimo posjetite: www.jadrankinaotopina.com

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.