Moda obuće - donosimo najpopularnije modele tenisica ove sezone

Moda obuće - donosimo najpopularnije modele tenisica ove sezone

Koje su tenisice ove sezone u modi: neutralni tonovi ili jarke boje? Istražite najnovije kolekcije poznatih brendova mnogima omiljene obuće i obogatite svaki svoj outfit.

 Zakoračite u najnovije trendove tenisica uz kratki pogled najpopularnijih modela ove sezone. Birajte između klasičnih bijelih tenisica koje nikad neće izaći iz mode ili se odlučite za „futuristički“ dizajn koji pomiče granice mode. Svijet obuće vrvi od inovacija i kreativnosti, a to ćete i sami vidjeti. Tenisice nisu samo obična obuća; one su odraz vaše osobnosti i stila. Bez obzira na to obožavate li minimalizam ili ste više za jarke i živopisne boje, modeli koje vam mi donosimo neće vas ostaviti ravnodušnima.

  

 

Što kažete na odvažne i zanimljive Puma Mayze tenisice?

Puma Mayze kolekcija na tržište je došla s novim pristupom modi, ali je i dalje zadržala maksimalnu udobnost, fleksibilnost, stabilnost i ono što je također jako važno – zanimljivi dizajn. S obzirom na to da su u ponudi dostupni kako proljetni i ljetni tako i jesenski te zimski modeli, https://answear.hr/h/puma-mayze idealan su odabir za svako godišnje doba. Za tople proljetne dane birajte niže tenisice. Karakterizira ih deblji potplat kao i ostatak kolekcije.

 Dostupne su u svijetlim bojama, a nećete ostati zakinuti niti ako radije birate uvijek provjerenu crnu boju. Puma Mayze gležnjače izrađene su od kombinacije tekstila i prirodne kože te su kao takve kao stvorene za kišnu i hladniju jesen. Gumeni potplat osigurava stabilnost na svakoj površini te vam pruža dodatnu zaštitu od hladnoće.

 Igra boja i zanimljivih dodataka primjetna je kod svih Mayze modela. Trenutno su „in“ zlatna, roza i smeđa boja, no nećete pogriješiti niti sa svevremenskom crnobijelom kombinacijom. Za casual stil odaberite ženske bijele ili bež Puma tenisice s kontrastnim umetcima, casual majicu s „V“ ili s okruglim izrezom te traperice s efektom istrošenosti. Visoka platforma Mayze modela i zaobljeni dizajn odlično se slažu s uskim kožnim hlačama. Svoj outfit upotpunite uskim topom, a preko ramena prebacite kožnu jaknu. Kao što vidite, mogućnosti je jako puno, a na vama je da odaberete svoj idealnu kombinaciju.

 Adidas Originals ZX – dodajte dozu originalnosti svom outfitu

Adidas Originals ZX kolekcija pravo je blago za ljubitelje mode i urbanog stila. Ove tenisice kombinacija su klasičnog stila i retro dizajna, što je rezultiralo nevjerojatnim iskustvom nošenja. Na Answear.hr dostupan je širok izbor adidas ZX proizvoda, tako da ćete imati pune ruke posla kod odabira onog idealnog za vas.

 

Kolekcija adidas Originals ZX omogućuje vam da odaberete tenisice koje najbolje odražavaju vaš karakter i stil. Bilo da se odlučite za klasičan ili nešto odvažniji stil, svojim ćete odjevnim kombinacijama sigurno dodati dašak originalnosti. Posjetite Answear online trgovinu, otkrijte raznolikost modela, boja i veličina te pronađite savršeni par kojim ćete izraziti svoj stil. Dostupne su tenisice za cijelu obitelj - šareni modeli za djevojčice i dječake izrađene od kombinacije eko kože, tekstila i sintetičkih materijala te modeli za žene i muškarce sa suvremenim dizajnom. S lakoćom ćete kreirati ležeran, sportski ili urbani „look“ te prilagoditi svoje odjevne komade prigodi za koju se spremate.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.