Premijer u pozivnom centru 18. humanitarnog koncerta „Želim život“: Vlada podržava rad Zaklade Ana Rukavina

Premijer u pozivnom centru 18. humanitarnog koncerta „Želim život“: Vlada podržava rad Zaklade Ana Rukavina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je u subotu navečer u pozivnom centru 18. humanitarnog koncerta „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Premijer je izrazio zadovoljstvo što se humanitarni koncert „Želim život“ ponovno održava na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, što prethodne tri godine nije bilo moguće zbog pandemije COVID-a 19. 

Naglasio je da je riječ o sjajnoj inicijativi te istaknuo vrlo dobru suradnju Vlade i Ministarstva zdravstva s obitelji Ane Rukavine.  Kazao je da će Vlada i ove godine Zakladi donirati iznos od PDV-a na pozive građana prema humanitarnom broju.
„To je mali i skroman doprinos svemu onome što rade ljudi velikoga srca u okviru ove akcije i Zaklade“, poručio je Plenković. Čestitavši svima na organizaciji, premijer je podsjetio da je 167 osoba imalo konkretnu korist za svoje zdravlje zahvaljujući svima koji su dio ove akcije.

Uz predsjednika Vlade bili su potpredsjednica Vlade Anja Šimpraga, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, ministar zdravstva Vili Beroš, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Margareta Mađerić. 
PVRH
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.