Božićna čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini

Božićna čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini

Božićna čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini     

 „Poštovane i drage Čakovčanke i Čakovčanci, Međimurci i Međimurke!

 Dok se okupljamo kako bismo zajedno proslavili radosno doba Božića, upućujem svoje najtoplije želje svakome od vas. Ovo blagdansko vrijeme u godini nije rezervirano samo za veselje i razmišljanje o razdoblju iza nas, već i prilika da gledamo naprijed s nadom i optimizmom.

 U našoj zajednici kontinuirano sam i svakodnevno nadahnutotpornošću i jedinstvom koji nas definiraju. Mnoga čakovečka lica, talenti i uspjesi, ispunjuju me nadom u budućnost, zamišljajući grad koji nastavlja jačati i napredovati. Zajedno smo prevladali mnoge izazove, a naš međimurski duh odlučnosti vodit će nas prema još većim postignućima. Dok razmjenjujemo darove i dijelimo smijeh s voljenima, razmijenimo pritom i ideje i težnje za naš grad, za budućnost u kojoj će naše ulice biti ispunjene smijehom djece, u kojoj mogućnosti obiluju za svakog stanovnika i u kojoj toplina duha zajednice uljepšava čak i najhladnije dane.

 Kao gradonačelnica našeg srca Međimurja, posvećena sam njegovanju okruženja u kojem svaki stanovnik može napredovati. Zamišljam grad koji nastavlja rasti i razvijati se, gdje inovacija i suosjećanje idu ruku pod ruku i gdje toplina veza zajednice ostaje naša najveća snaga. Neka nas ovo božićno vrijeme podsjeti na snagu koju nalazimo jedni u drugima i na beskrajne mogućnosti koje su pred nama. Predblagdansko vrijeme i godina koja dolazi nek pak nam posluže kao novo poglavlje uspjeha, jedinstva i prosperiteta. Uvjerena sam da ćemo, ne zaboravljajući posebice pritom na one kojima je naša pomoć najpotrebnija, postići izvanredne stvari. Kada uzdignemo druge, dižemo i sami sebe, do visina koje su nemjerljive.

 Želim vam sretan i blagoslovljen Božić, ispunjen ljubavlju, smijehom i obećanjem svijetle budućnosti pune nade.

 Gradonačelnica Grada Čakovca  Ljerka Cividini”

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.