Spektakl u HNK - revija Ivice Skoke oduševila brojne poznate

Spektakl u HNK - revija Ivice Skoke oduševila brojne poznate

Modnom revijom u Hrvatskom narodnom kazalištu, dizajner Ivica Skoko još je jednom potvrdio poziciju vladara crvenog tepiha. Revija koja je otvorila sezonu modnih događanja u Zagrebu okupila je brojne poznate, među njima bivše misice Danijelu Gračan, Nataliju Pricu, Ivanu Mišuru, te Bornu Kotromanić, Milu Elegović, Miu Dimšić, Jelenu Orešković, Nives Celzijus i mnoge druge. Ova je revija donijela dašak haute couture mode jer su magične kreacije Ivice Skoke u povijesnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta djelovale kao uprizorenje prave modne bajke. Pod pokroviteljstvom branda Zepter, predstavnik stare škole custom made kreacija, održao je reviju o kojoj će se još dugo pričati.

Drama, glamur i raskoš najbolje opisuju novu kolekciju Ivice Skoke koji ističe kako mu je slavlje života, ljepota posebnih trenutaka i senzualnost žene najveća inspiracija pri kreiranju kolekcije. „Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom narodnom kazalištu i da je kolekcija izazvala ovacije publike, čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim. Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost. Večeras su ovdje bile moje drage prijateljice, gošće, klijentice i drago mi je da smo zajedno doživjeli ovu modnu bajku“, izjavio je dizajner Ivica Skoko nakon revije.

Za styling revije zaslužna je poznata stilistica Slađana Divjak, a kreacije je upotpunio nakit Prahir. Za frizure je zaslužan salon PrimeVision, a make up potpisuju vizažisti Učilišta Profokus.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.