Uskrsna čestitka ministra Anušića i načelnika Glavnog stožera OSRH general-pukovnika Kundida

Uskrsna čestitka ministra Anušića i načelnika Glavnog stožera OSRH general-pukovnika Kundida

Čestitke vjernicima povodom Uskrsa uputili su i pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u međunarodnim mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta. Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general–pukovnik Tihomir Kundid uputili su u subotu 30. ožujka 2024. godine čestitku povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.

Uskrsna čestitka potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane RH

Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske, poštovani djelatnici Ministarstva obrane Republike Hrvatske, poštovane građanke i građani, vama i vašim obiteljima od srca želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

Isusovo uskrsnuće, kao simbol radosti življenja i suosjećanja, šalje snažnu poruku nade svima onima koji podnose velike duhovne i tjelesne patnje, posebno onima koji se suočavaju s posljedicama oružanih sukoba diljem svijeta.Uskrs nas potiče da gradimo budućnost temeljenu na međusobnom razumijevanju, miru i sigurnosti; da ustrajemo u stvaranju boljeg društva – da stvaramo prosperitetniju i snažniju Hrvatsku. Naše misli i molitve posebno usmjeravamo prema hrvatskim braniteljima, prema onima koji su nesebično i odlučno položili život za slobodu i mir našeg naroda.S pouzdanjem u Boga ustrajat ćemo u svladavanju svih izazova.Sa željom da Uskrs proslavite u miru i blagostanju, želim vam da vas punina i smisao uskrsnih blagdana nikad ne napusti. Neka vam je sretan i radošću ispunjen Uskrs!

Uskrsna čestitka Načelnika GS OS RH

U današnje vrijeme, kada je svijetu potrebna nada, Uskrs pruža snagu i hrabrost suočiti se s raznim izazovima.Budi nam nadu u zajedništvo i bolje razumijevanje među ljudima te nudi poticaj da na temelju kršćanskih vrijednosti činimo dobro drugima i tako dodatno oplemenimo naš život.Sa željom da nada, vjera i mir ispune vaša obiteljska i radna okruženja, upućujem želje za sretnim i blagoslovljenim Uskrsom.

Čestitke vjernicima povodom Uskrsa uputili su i pripadnici i pripadnice Hrvatske vojske koji se nalaze u međunarodnim mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta: 

https://www.youtube.com/watch?v=qLhdjDosLGk

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.