U Galeriji Klovićevi dvori izvučen dobitnik nagradne igre „Katarina Velika“

U Galeriji Klovićevi dvori izvučen dobitnik nagradne igre „Katarina Velika“

Danas je održano izvlačenje dobitnika velike nagradne igre Galerije Klovićevi dvori i Freywille Hrvatska „Katarina Velika“. Članovi komisije koji su nadgledali izvlačenje dobitnika: Ivana Radošević, Freywille, Gordana Bralić i Ana Fistanić, Galerija Klovićevi dvori. Sretnog dobitnika izvukla je kustosica izložbe Iva Sudec Andreis.

 Najsretniji posjetitelj izložbe Katarina Velika – carica svih Rusa, gospodin Boris Labaš, koji je osvojio predivnu i vrijednu narukvicu FREYWILLE Diva Golden Kalinka.

U nagradnoj igri “Katarina Velika” sudjelovale su sve osobe koje su od od 22 svibnja. do 15. srpnja 2018. kupile ulaznicu za izložbu Katarina Velika – carica svih Rusa. U Galeriji ističu kaku su iznimno zadovoljni odazivom i interesom publike. Također zahvalju i Freywille Hrvatska koji su ovim iznimnim poklonom cijeloj izložbi i sretnom posjetitelju uljepšali ukupan doživljaj.

Nakon točno tri mjeseca od otvaranja izložbe Katarina Velika – carica svih Rusa, ulazimo u finale izložbe koja je otvorena do 29. srpnja 2018. Izložbu je do sada posjetilo preko 50.000 posjetitelja i iznimno smo zadovoljni veliki interesom publike i van granica Hrvatske.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.