Svjetski hit „Post za žene“ dr. Mindy Pelz koji je milijunima žena promijenio život

Svjetski hit „Post za žene“ dr. Mindy Pelz koji je milijunima žena promijenio život

Sve dobrobiti posta za reguliranje tjelesne težine, buđenje energije i održavanje hormonske ravnoteže i zdravlja. 

Ne uspijevate izgubiti višak kilograma čak i kad redovito vježbate i malo jedete, borite se s hormonalnom neravnotežom, stalno osjećate nadutost ili ste u menopauzi i više ne prepoznajete vlastito tijelo? Ako ste već pokušali postiti, ali vam se čini da nije bilo nikakvih rezultata, u ovom sjajnom vodiču pronaći ćete program prilagođen vašim potrebama uz pomoć kojega ćete riješiti probleme s prekomjernom težinom, čestim upalama i usporenim metabolizmom koji narušavaju vaše zdravlje i kvalitetu života.

 Mnogi stručnjaci za post predlažu samo univerzalna rješenja koja ne odgovaraju specifičnim potrebama ženskog tijela i njihovih hormona. No dr. Mindy Pelz, ugledna stručnjakinja za žensko zdravlje i post, svojim preporukama i savjetima koje dijeli na svom iznimno popularnom podcastu na YouTube kanalu i društvenim mrežama, pomogla je milijunima žena diljem svijeta da povrate formu i prihvate novu paradigmu zdravlja koja funkcionira za čudesni ženski organizam.

Ova revolucionarna knjiga dr. Mindy Pelz dragocjen je priručnik o postu za žene. Elle Macpherson, supermodel, glumica i humanitarka

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.