Mimohodom centrom grada uz Čakovečke mažoretkinje i Gradski puhački orkestar Čakovec te svečanošću u Centru za kulturu, oprostila se još jedna vrtička generacija

Mimohodom centrom grada uz Čakovečke mažoretkinje i Gradski puhački orkestar Čakovec te svečanošću u Centru za kulturu, oprostila se još jedna vrtička generacija
Djeca čakovečkog vrtića Cipelica mimohodom centrom grada uz Čakovečke mažoretkinje i Gradski puhački orkestar Čakovec te svečanošću u Centru za kulturu, oprostila su se od svog vrtića.

Uz temu „I u vilinskoj kući promet se uči“ omogućili su do posljednjeg mjesta ispunjenom CZK-u program za pamćenje te dokazali da su s razlogom vrtićki maturanti i spremni za odlazak u školu. Područni odjel Mrav – “Balončeki” i “Točkice”, Područni odjel Vjeverica -“Delfinići“ i „Medenjaci“, Matični objekt Cipelica – „Zmajčeki”, „Točkice“, „Ogledalce“ i „Sunčeka“ i Područni odjel Zvjezdica  – „Kolačići“, predstavili su naučeno o prometu na velikoj pozornici i za to dobili veliki pljesak.

Zahvalu djeci, zaposlenicima, djelatnicima, suradnicima i roditeljima, kao i svim prijateljima DV Cipelica uputili su ravnateljica Gordana Šoltić Siladi i David Vugrinec, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Čakovca.

„Polako se približio trenutak kada se završava jedno divno razdoblje života, vas i vaše djece.“, kazala je u uvodu u svečanost dosadašnja ravnateljica Gordana Šoltić Siladi, “Srce nam se steže jer ih moramo pustiti da idu dalje u nova života prostranstva. Ostat će svima lijepa sjećanja na velika vrtićka prijateljstva, pjesmu i ples i nova znanja, ali najviše na odgojiteljice koje su im dale svoje srce i svoju ljubav. Danas je i moja posljednja ravnateljska završna svečanost, te koristim ovu priliku da se zahvalim upravi Grada Čakovca, Gradskom vijeću, Ministarstvu znanosti i obrazovanja i svim udrugama. Kroz sve ove godine postali smo jedna od najboljih predškolskih ustanova, ne samo u županiji već i u cijeloj Hrvatskoj. Posebnu zahvalu upućujem i svim djelatnicima vrtića jer je samo stručni i kompetentni tim najvažniji za rast i razvoj ustanove. Svim našim predškolcima želim da i dalje žive tu bajku djetinjstva satkanu od ljubavi i sretnog odrastanja.“

Zahvalom svim prijateljima i podupirateljima vrtićima, ali uz poseban naglasak na roditelje, odgojitelje i djecu, u svom se obraćanju pridružio David Vugrinec, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Čakovca kazavši: „Ovi mališani svoje vrtićke klupe uskoro će zamijeniti s onim školskim klupama. Na tom putu čekaju ih, kao i njihove roditelje novi izazovi. No, siguran sam kako će zahvaljujući onomu što su naučili u Dječjem vrtiću Cipelica i Područnim odjelima te nove izazove savladati vrlo uspješno. Vjerujem u to jer mi u našem sustavu imamo vrsne odgojitelje i odgojiteljice koji pružaju djeci ono  najbolje što u predškolskom sustavu mogu dobiti. U ime gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini  i Gradske uprave, zahvaljujem Gordani Šoltić Siladi na njezina dva mandata kao ravnateljice, u kojima je pomogla da predškolski sustav na području Grada Čakovca, posebno u Dječjem vrtiću Cipelica bude bolji i kvalitetniji. Želim joj sreće u nastavku života i svim izazovima koje će on donijeti.”

Na kraju svečanosti mali vrtićki maturanti iz Dječjeg vrtića Cipelica zajedničkom pjesmom oprostili su se od svojih odgajatelja i odgajateljica.

 


       

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.