Koncert Jazz orkestra HRT-a i Massima sofisticirani predbožićni dar Croatia osiguranja

JAZZ ORKESTAR HRT

- Evo nas ponovno u ambijentu našeg Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu koje nas uvijek iznova oduševi i ispuni ponosom i podsjeti na vrijednst tradicije u današnjosti.Ujedno to je i prigoda da se zahvalim našim domaćinima na uvijek srdačnoj dobrodošlici i dugogodišnjem partnerstvu. Hvala HNK-u Varaždin i intendantici Jasni Jakovljević i svim kolegama i uzvanicima koji su došli uveličati našu predbožićnu i završnu godišnju svečanost - Riječi su kojima se pred početak još jednog vrhunskog koncerta u organizaciji Croatia osiguranja u HNK u Varaždinu nazočnim kolegama, klijentima i mnogim drugim uglednicima iz grada i županije obratila Ivana Krobot regionalna direktorica Croatia osiguranja u Varaždinu. Koncert Massima i Jazz orkestra HRT- a bio je ujedno i prava glazbena poslastica i užitak u nečem najboljem na hrvatskoj glazbenoj sceni, a dobar ukus, povjerenje i samo najbolje, ono je što odlikuje i Croatiu kao brend, što je u svom obraćanju nazočnima posebno naglasila i direktorica.

- Croatia osigurnaje je danas lider na tržištu. Gradimo i njegujemo put na temeljima koje su nam postavili naši osnivači, Deželić, Šenoa i Vončina, koji su u teškim vremenima hrvatske povijesti pokazali vizionarstvo, domoljublje te dobrotvorstvo prema zajednici.

Obzirom na značajno prisustvo Croatia osiguranja u lokalnim zajednicama diljem naše Hrvatske mi kroz više od 250 prodajnih mjesta potpomažemo zajednicu i usmjereni smo na pokretanje pozitivnih promjena, a koje su usko vezane uz našu temeljnu djelatnost, naše vrijednosti i osobnost našeg brenda.

Mi zapošljavamo, čuvamo našu hrvatsku baštinu, našu tradiciju i promičemo vrijednosti u dobrim rukama naše Adris grupe. Trudimo se iz dana u dan biti bolji kako bismo vama, dragi klijenti i partneri pružili samo najbolje, a to je i ono što uistinu zaslužujete.

Spomenula bih i ono što je nama najbitnije, a to je da ste nam vi, naši klijenti, uvijek na prvom mjestu. A da biste vi bili zadovoljni tu je naš najveći potencijal i vrijednost, a to su naši ljudi, moji kolegice i kolege zbog kojih smo to što jesmo, inovativni, ambiciozni, stručni, pouzdani i više od svega posvećeni upravo vama.

Dragi kolege, partneri, prijatelji, pred nama je divna glazbena večer. Pozivam vas da zajedno uživamo u koncertu Jazz orkestra HRT-a s dirigentom Mironom Hauserom i solistom pjevačem Masimom Savičem, rekla je Ivana Krobot, te zaključila: - Sretna sam da i njih mogu pozdraviti u ovom svečanom trenutku i poželjeti i njima i svima nam puno radosti uz božićne blagdane i sretnu i uspješnu novu 2019. godinu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.