Valamar otvorio natječaj za Tisuću dana na Jadranskom moru

Valamar otvorio natječaj za Tisuću dana na Jadranskom moru

Valamar Riviera već šestu godinu za redom raspisuje natječaj „Tisuću dana na Jadranskom moru“, kojim će donirati noćenja u okviru potpore projektima usmjerenima na rad s djecom. Osiguravanjem boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama (U proteklih pet godina Valamar je donirao ljetovanja za više od 2000 djece i njihovih voditelja)

.Natječaj je otvoren od 19. travnja do 3. svibnja 2019., a uvjeti natječaja i prijavnica mogu se preuzeti s web stranice Valamar Riviere. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 17. svibnja 2019. godine.

U proteklih pet godina donirano je više od 5000 noćenja s uslugom pansiona, te je više od 2000 djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske ljetovalo u Valamaru. Tako će i ove godine Valamar Riviera donirati ukupno tisuću noćenja u nekom od svojih 34 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta.

„Tisuću dana na Jadranskom moru“ provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“ kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti. Ujedno, Valamar Riviera je za program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ nagrađena „Ponosom Hrvatske“ – prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.