Portal eurosong.hr ovog svibnja predstavlja jedinstveni projekt „Eurosong od doma“

Portal eurosong.hr ovog svibnja predstavlja jedinstveni projekt „Eurosong od doma“

Iako je ovogodišnja eurovizijska pozornica ostala tek u fazi dizajnerskih nacrta, to, čini se,ni najmanje nije utjecalo na entuzijazam fanova najvećeg europskog televizijskog showa.Naime,popularni portal eurosong.hr tjedan dana prije planiranog održavanja 65. izdanjaglazbenog natjecanja u Nizozemskoj donosi Eurosong u domove diljem regije. Riječ je o sasvim novoj YouTube emisiji pod nazivom 'Eurosong od doma'u kojoj će hrvatski izvođači s Eurosonga i sudionici Dorepjevati svoje i eurovizijske pjesmeu akustičnoj verziji. Emisija će se premijerno prikazati na YouTube kanalu eurosong.hr-a 9. svibnja u 20 sati.

Ljubav prema Eurosongu ove godine tako spaja šeficu nesuđene hrvatske eurovizijske delegacije UršuluTolj, hrvatskog Mr. Eurosonga Duška Ćurlića, vjerojatno najvećegfana Eurosonga iz javnog života Dalibora Petka te Ivana Horvata, urednika portala eurosong.hr koji će biti domaćini nove YouTube emisije.

„Kakav bi to svibanj bio bez Eurosonga? Upravo s tom mišlju krenuli smo razvijati projekt koji će razveseliti sve eurovizijske obožavatelje, kao i onekoji vjerno prate hrvatsku glazbenu scenu. Ono što pripremamo vratit će nas s nostalgijom u neke prošle dane, ali idonijeti eurovizijski duh udomove obožavatelja. Dobre energije i veselja nam svima treba ovih dana“, rekao je IvanHorvat, glavni urednik eurosong.hr-a i dodao kako će tek narednih dana otkriti kojih će to 14 izvođača otpjevati više od 30 hitova s Dore i Eurosonga među kojima iEin BißchenFrieden, Sveta ljubav, Fuego, Divlji vjetre, Sasvim sigurna, Uno, Crazy i druge.

Kao uvod u događanje, ekipa portala eurosong.hr koja vatreno prati zbivanja oko Dore i Eurosonga,podsjetila nas je na svom YouTube kanalu na Dora Challenge, izazov u kojem su Bojan Jambrošić,Đana, Lorena, Damir Kedžo i Indira pokazali poznavanje hitova s prethodnih Dora. Osim toga,u suradnji s portalom eurosong.hr kratke priče o predstavnicima zemalja na ovogodišnjem, odgođenom, Eurosongu svakodnevno donosi HRT-ova popodnevna mozaična emisija "Kod nas doma".Portal eurosong.hr već 15 godina vjerno prati i promovira hrvatski Izbor za pjesmu Eurovizije – Dora,Eurosong i sva popratna eurovizijska događanja. Stranica godišnje ostvari gotovo 900.000 posjeta tepreko 2 milijuna pregleda stranice, a vodi je 10 entuzijasta iz cijele regije s ciljem održavanja interesau glazbeno natjecanje koje svake godine prati 200 milijuna ljudi diljem Europe i svijeta.

Više informacija o tome što sve publiku čeka 9. svibnja dostupno je na portalu eurosong.hr i njihovim društvenim mrežama.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.