Novi album Ivane Kovač "Srećo i tugo" najprodavaniji je ovog tjedna u Hrvatskoj

Novi album Ivane Kovač "Srećo i tugo" najprodavaniji je ovog tjedna u Hrvatskoj

Album Srećo i tugo pjevačice Ivane Kovač najprodavaniji je album tjedna. Nakon sedam godina, koliko je prošlo od izdavanja zadnjeg albuma ove popularne pjevačice, publika je novi album dočekala s očitim entuzijazmom, što potvrđuje prvo mjesto na ljestvici prodaje albuma.

Na albumu se nalazi dvanaest pjesama: TiSrećo i tugoDa se opet rodimZa meneBiser s jugaDva goluba (s Mladenom Grdovićem), LudiloMala mafiozaBila bojaAko si muškoSrećo i tugo (pop remix), Samo ljubav (s Banana bandom).

Ivana Kovač ovim je povodom izjavila:"Neopisivo sam sritna! Bila mi je to velika želja,da se ponovi scenarij prvog albuma i da bude opet najprodavaniji! Veliko hvala ljudima koji vole moju glazbu jer su me učinili ponosnom! Opet :)"

Na izradi 12 pjesama koje su našle svoje mjesto na albumu Ivana je surađivala s poznatim autorima: Nenad Ninčević, Fedor Boić, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Marko Tomasović, Denis Dumančić, Bratislav Zlatanović, Željko Pavičić, Antonija Šola, Nikola Bosilj, Marin i Gordana Seko, a dizajn izdanja potpisuje Igor CC Kelčec.Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.