Uz odlične tematske partije Fun Park Biograd seriju koncerata 23.07.2021 otvara sa bandom Opća opasnost

Uz odlične tematske partije Fun Park Biograd seriju koncerata 23.07.2021 otvara sa bandom Opća opasnost

U srcu sezone Fun Park Biograd zabavu podiže još na višu razinu, te će uz brojne pustolovine i tematske partije, svojim posjetiteljima ponuditi i koncerte najpopularnijih glazbenih imena Hrvatske. Biti će tu za svakoga ponešto, od rocka, dalmatinske pjesme, popa, pa do zabavne glazbe. Sve to upotpuniti će se zabavnim vožnjama, natjecanjima, tematskim partijima, dakle sve što vam treba za nezaboravan provod!

Seriju zabavnog maratona 09.07.2021 otvaraju Late Night Rides poznate noćne vožnje, koje će svim ljubiteljima avantura pružiti poseban doživljaj u parku okićenom svjetlosnim efektima.

Nakon noćnih vožnji pustolovine se nastavljaju u svemirskim prostranstvima. Alien, Transformeri i svi poznati svemirci otkriti će vam najzabavnije strane mističnog svemira i odvesti vas u avanture bez granica.  Najstrašniji i najpoznatiji svemirski negativac-Alien smjestio se u centru Fun Parka Biograd i sve posjetitelje mami ludim vožnjama u svom poznatom Alien coasteru koji krivudavim tračnicama juri Fun Park Biograd galaksijom. Tik uz njega krenite u budućnost ili prošlost, namjestite vaš svemirski sat i dobro se prodrmajte u najluđem svemirskom autu-Simulator.  Za ovaj poseban party Fun Park Biograd kreirao je  posebnu galaksiju punu adrenalinskih doživljaja. U zero gravity zone okusite čaroliju lakoće kretanja bez gravitacije- raj za klince i klinceze, gdje mogu doživjeti  bezgravitacijsko stanje kakvo se može osjetiti samo van Zemljine atmosfere. Sa Space ekipom Funny će vas dočekati na ulazu od 18 h sa slatkim iznenađenjima i uvesti vas u veselu zabavu Fun Park Biograd galaksije.

PROGRAM:

18.00 sati – Slikanje sa Funny uz balone FPB i bombone

18.30 sati – Space pjena party

19.00 sati – Slikanje sa Transformerima

20.00 sati – Natjecanje u snazi sa Zmajom boxerom (muška, ženska, dječja kategorija – djevojčice i dječaci) nagrade – 1. pizza, 2. palačinka, 3. smoothy

21.00 sat  – Tombola

Iz budućnosti avanture u Fun Parku Biograd opet se sele u prošlost i to na prerije Divljeg zapada.  Ovaj prezabavan event razveselio je na početku sezone i velike i male, a za sve one koji nisu stigli uživati u pustolovinama Divljeg zapada ovo je pravi trenutak da se zapute prema Fun Parku Biograd i okušaju u brojnim kaubojskim natjecanjima i vožnjama.  Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika, te Western Express mali vlak spreman sa sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni adrenalina zavoje mogu savladati i Mine train coasterom.  Naravno uz vožnje  možete se okušati u brojnim Western natjecanjima kao što su gađanje lukom i strijelom, jahanje mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u superzabavnom country pjena partiju!

PROGRAM:

17.30 sati -Funny i kauboji-veseli country doček uz slatka iznenađenja i fotkanje

18.30 sati -Pjena country party

19.30 sati -Natjecanje u jahanju divljeg bika

21.00 sati -Tombola

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.