Let 3 je pobjednik Dore 2023. i predstavljat će nas u svibnju u Liverpoolu

Let 3 je pobjednik Dore 2023. i predstavljat će nas u svibnju u Liverpoolu

Let 3 pobjednik je Dore 2023. Predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji koja će se održati u Liverpoolu, u Engleskoj. Pjesma 'Mama ŠČ!' je pobijedila zbrojem glasova stručnoga žirija te gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije, a bila je prva i po glasovima žirija (104 boda) i po glasovima publike (174 boda), osvojila je ukupno 279 bodova. Prestižnu statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala Let 3 je na pozornici uručila prošlogodišnja pobjednica Dore Mia Dimšić.

"Dosad nam Dora nije bila interesantna, a sad smo se odlučili da Doru stavimo u naš projekt", objasnio je Damir Martinović Mrle.

A reakcije na njihovu pobjedu pojavile su se na društvenim mrežama odmah nakon proglašenja.

"Sad će svi reć fuj, sramota, joj, ovo, ono... Ali pjesma i izvođač su idealni za Eurosong. Čestitke i sretno", "Stvoreni za Eurosong", Bravo!!! Nadam se da će se skinuti do kraja!!!", Definitivno sramota", "Sretno momci", "Bravo šč", "Što luđe, to bolje", "Bože sačuvaj", "Legende", "Odlično, napokon ćemo šokirati", samo su neki od podijeljenih komentara. 

Iako kao bend postoje duže od Dore, dosad se nisu prijavljivali, a uoči izbora otkrili su nam i zašto.

Dečki su na konferenciji uoči Dore u Opatiji ukrali svu pažnju svojim upečatljivim outfitima; Mrle u bijeloj bundi i džemperu s izvezenim "ŠČ", a Prlja u ružičastom odijelu, a ništa drugačije nije bilo ni nastupu.

"Za Doru imamo potpuno drugačiju robu", najavili su, a upitali smo ih i planiraju li se možda skinuti na pozornici, s obzirom na to da su u svojoj dugogodišnjoj karijeri često to znali raditi.

"TV ima nekakve svoje prohtjeve i pravila, a nije nam baš u interesu da nas baš odmah diskvalificiraju, no još ima vremena i za to", kazao je Prlja.

Iako nisu htjeli puno otkrivati o svojem nastupu, napravili su pravi spektakl, baš kao što su ga i najavili.

Foto: TV Nova

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.