„Predzadnji put“ nije bio dovoljan, zagrebačka publika želi vidjeti Željka Pervana i „Zadnji put“

željko pervan

Željko Pervan je na konferenciji u utorak 29. siječnja, za medije najavio čak dva nastupa u Lisinskom za koje vlada iznimno veliki interes publike - zato će na pozornici Lisinskog nastupiti dvije večeri, 10. veljače i 2. ožujka.

Kako je istakao, progovorio je sa 6 mjeseci i do dana današnjeg govori. Karijeru komičara započeo je sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća u kultnoj emisiji Radija 101 Zločesta djeca. Pokretanjem OTV-a svojem audio izričaju dodaje vizualni radeći emisije Top lista šovinista, Serbus Zagreb, Mala škola loše glume, Kalamburgud kviz, Večernja škola, Malo morgen, Pervanovo.

Pisao je za dnevne novine te je na Hrvatskoj radioteleviziji, Novoj TV, RTL-u, 2. programu Hrvatskog radija, Radiju Sljeme uređivao i/ili vodio emisije Večernja škola, game show Uzmi ili ostavi, Iza paravana, Pervanov dnevnik. Pisao je kolumne za Vjesnik i 24sata.Devet mjeseci je nastupao na noćnoj sceni kazališta Kerempuh i glumio u više domaćih igranih serija. Prvi stand-up nastup imao je u Comedy Clubu Tiger Lilly te dosad broji više od 600 nastupa u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Dobitnik je nagrada 7 sekretara SKOJ-a, Zlatne liske za najbolju predstavu u Mostaru na regionalnom festivalu, tri Zlatna  ekrana Večernjeg lista za najbolju autorsku emisiju i najboljeg voditelja.

"Od svega što sam rekao u svojih 55 godina i 6 mjeseci, za Lisinski spremam najbolja 2 sata!"

Ne propustite verbalno slikanje „ŽELJKO PERVAN PREDZADNJI PUT“ u nedjelju, 10. veljače 2019. godine!

Ulaznice po cijeni od 70kn do 140kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr.

Ogroman interes javnosti za njegov dugogodišnji rad potvrđen je kada je u vrlo kratkom roku rasprodao prvi termin, zbog čega je odlučio najaviti i drugi.

Ravnatelj Dvorane, g. Dražen Siriščević, otvorio je konferenciju za medije javnim priopćenjem financijskog izvješća Dvorane za 2018. godinu te najavio kako će više riječi o istom biti uskoro u Lisinskom, uz glavnog aktera dvije večeri, Željka Pervana.

Posjetitelje očekuje dva sata posebno promišljenog programa, svojevrsna kompilacija najboljih djela dugogodišnje karijere: „Udivljen sam svijetom, prekrasan je, sve me nevjerojatno zanima – od biljaka, životinja, ljudi, žena muškarci... to mozak upija i onda taj mentalni sklop koji sam dobio rođenjem stvara. To je stand up. Ne govori Željko Pervan nego lik koji je začuđen životom i svijetom oko sebe. Iskoristit ću priliku da sve dobro posložim u dva sata, sve ono o čemu sam promišljao u životu ću probati dobro strukturirati. Ovo je jako rijetka prilika na ovim prostorima.“

Naglasio je kako je u Mostaru prodao 984 ulaznice, a u Slavonskom brodu 1100 ulaznica za nastup te odgovorio na pitanje što će se dogoditi nakon „Zadnjeg puta“: “Nakon zadnjeg puta dolazi reinkarnacija. Zeznuo sam se, dao sam ime „Predzadnji put“ jer to ljudi ovdje vole. Kad Hrvat shvati da je nekom zadnji put, odmah svi navale. Tako je bio „Predzadnji put“ pa ako se nakon toga pojavim u Otočcu da ne kažu da lažem. Međutim, sad smo dodali i „Zadnji put“, a treća će se zvati „Majke mi, zadnji put!““

Pervan je sa zadovoljstvom odgovorio i na mnogobrojna pitanja zainteresiranih novinara koje je nasmijao do suza, a na samom kraju mu je g. Siriščević postavio jedno za čovječanstvo izuzetno važno pitanje „Je li prvo bila kokoš ili jaje?“. „Mislim da je prvo bilo jaje. Sigurno je bilo jaje. Kokoš nije bitna.“

Ulaznice za drugi datum, 2. ožujka 2019., po cijeni od 70/90/120/140 kn mogu se kupiti online na www.lisinski.hr ili na blagajni Dvorane.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.