Varaždin od danas postaje grad pun zabave, bendova i priredaba - dođite i uživajte u "Ljetu u Varaždinu"

ljeto u varaždinu

Da Varaždin ni ovoga ljeta neće biti dosadan grad za početak pobrinuo se Koncertni ured Varaždin, na čelu s Rajmondom Rojnikom. koji i ove godine ponosno najavljuje manifestaciju Ljeto u Varaždinu. Ove godine KUV priprema iznimnu raznolikost programa i priredaba, zanimljivih svim uzrastima i dobnim skupinama, pa evo što donosi Prvi tjedan Ljeta u Varaždinu 2019.

U prvom tjednu manifestacije Ljeto u Varažfinu 2019. godine u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin i udruge Festival na Kazališnom trgu - uživajte u programima sjever-zapad Festa ja Štiglecima:

Večeras - 20. lipnja - North-West FEST: Tribute Band Festival, od 19 sati,  Bezvremenski - pop-rock mix ,Trio - posveta ZZ Top, porez na AC / DC ,Kula - posveta Led Zeppelin ,Milicije - priznanje policiji, posveta Depeche Mode.

21.lipnja - North-West FEST: Svjetski dan glazbe & Cover band festival 
počevši OD 15 Sati 
Razni IZVOĐAČI - raditi 19 six 
STARI vukovi 
THE YANGSTERS 
KONTRA RITAM

22.lipnja. - sjeverozapadnom FEST: Demofest i Gitarijada 
počevši OD 20 sati 
NASTUP DEMO BENDOVA

23.lipnja. - ŠTIGLECI 
10 Sati

 

Čak 100 programa do 15. kolovoza

- Ljeto u Varaždinu je projekt koji organizacijski okuplja cijeli niz institucija, ustanova i partnera sa zajedničkim ciljem kreiranja programa koji će kulturnim, zabavnim i turističkim sadržajima ispuniti tople ljetne večeri i dane, a građanima i sve brojnim turistima pružiti priliku da se zabave te ovo, kao i svako prijašnje ljeto, zapamte po lijepim trenucima koje su doživjeli.Ovogodišnje Ljeto u Varaždinu okupilo je rekordan broj partnera: od Koncertnog ureda Varaždin, Gradskog muzeja Varaždin, Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, HNK u Varaždinu, Aquacitya, Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Gradskih bazena Varaždin, Centra za mlade, agencije PR Lady, varaždinskih galerija i muzeja, udruga i drugih. Svi su oni zajedno osmislili i organizirali iznimno zanimljiv sadržaj s gotovo 100 različitih programa, na čak 20 lokacija i to u razdoblju od samo dva mjeseca 15. lipnja do 15. kolovoza.

Kao i svake godine, organizatori su se potrudili osmisliti, kako se to obično kaže, za svakoga ponešto.  Koncerti, predstave, stand up-ovi, kino na otvorenom, izložbe, radionice, odbojka na pijesku, košarka, nogomet, atletika i ostala sportska događanja samo su dio sadržaja koji će se tijekom dva mjeseca održavati na nekoj od lokacija povijesne gradske jezgre i šire.No, ljeto u Varaždinu nije samo Ljeto u Varaždinu. Subotnje kavice će nam i dalje oplemenjivati Glazba s balkona, smjene gradske straže te podnevni pucanj kod Starog grada. Uz to, u gradu festivala početkom srpnja (6. i 7. 7.) očekuje nas Festival varaždinskih dvorišta koji ove godine donosi mnogo novosti, ali i neke nove lokacije poput atrija Starog grada u kojem će, u sklopu festivala, biti premijera predstave “Horor diptih” HNK u Varaždinu. Tu je i zabavni Drava jump 14. srpnja, a dugo toplo ljeto ćemo završiti s najpoznatijim festivalom, 21. Špancirfestom, i- ističu u Turističkoj zajednici grada Varaždina.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.