Izvrsna zabava za Dan kampa u novootvorenom Istra Premium Camping Resortu 5*

Izvrsna zabava za Dan kampa u novootvorenom  Istra Premium Camping Resortu 5*

Novootvoreni luksuzni kamp Valamar Riviere s 5 zvjezdica te jedan od najboljih kampova na Mediteranu, Istra Premium Camping Resort 5* u petak 12. srpnja obilježava Dan kampa.

Cjelodnevni sportsko - zabavni program ponudit će svim gostima i posjetiteljima sadržajno ispunjen dan. Tako će ljubitelji sporta moći sudjelovati u turnirima odbojke na pijesku i nogometu, a zabava neće izostati ni za najmlađe posjetitelje za koje je u večernjim satima organizirana predstava u Istra Theatreu, nakon koje će na Piazzi moći zaplesati u sklopu Maro disca. Svoje plesne vještine moći će pokazati i oni nešto stariji na nastupu benda Supercover koji će rasplesati publiku na Piazzi, a atmosferu će dodatno začiniti spektakularan vatromet.

''Prošle smo godine u Lanterna Premium Camping Resortu osmislili koncept festivala s raznovrsnim sadržajem za sve generacije te smo nastavno na izvrsne reakcije gostiju, ali i lokalnog stanovništva, sličan koncept odlučili primijeniti i ovdje u Istra Premium Camping Resortu. Želja nam je bila ponuditi zanimljiv sadržaj u kojem će uživati svi naši sugrađani, kao i gosti kampa. Vjerujem kako će Valamar Funtana Summerfest brojnim posjetiteljima pružiti dodatnu ljetnu zabavu i trenutke za pamćenje koji će se dugo prepričavati,'' izjavio je Karlo Grebac, direktor kampa.

Dan kampa samo je jedan u nizu nezaboravnih događanja koji će se ovog ljeta odvijati u sklopu prvog Valamar Funtana Summerfesta. Festival će tijekom srpnja i kolovoza gostima kampa i lokalnom stanovništvu kroz četiri kategorije: Cinema&Theatre, Dance&Music, It's Show Time! i Special Events donijeti novu dimenziju zabave.

Kroz gotovo dva mjeseca Piazzu će zauzeti plesači i okupljenima prirediti pravi plesni užitak, šašavi cirkusanti svojim će vratolomnim točkama nasmijati i odrasle i najmlađe, a uz Piazzu i Istra Theatre će biti poprište pravih kazališnih avantura koje će ukrasti pažnju klinaca i klinceza. Bit će tu i glazbenih večeri za sve one željne dobrih ritmova, a neizostavna će biti i posebna događanja poput Ribarskih fešti koje u Marini organizira Turistička zajednica Funtana.

Ulaz u kamp na programe Valamar Funtana Summerfesta je besplatan za sve zainteresirane posjetitelje. Festival realizira Valamar Riviera uz podršku Turističke zajednice općine Funtana, a više informacija može se pronaći na službenoj stranici www.funtanasummerfest.com i na Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.